Google Android · Mobile

Sony Ericsson Xperia ray na Androidu 2.3

Sony Ericsson je danas predstavio Xperia™ ray – novi impresivni pametni telefon na konferenciji CommunicAsia 2011 u Singapuru. Sa ekranom od 3,3 inča i najnovijom Android platformom za pametne telefone (Gingerbread 2,3), ovaj telefon poseduje snažan 1Ghz procesor, Reality Display sa Mobile BRAVIA® Engine tehnologijom, kameru od 8,1 megapiksela sa Exmor R™ senzorom i HD video funkcionalnost. Debljine samo 9,4mm, Xperia™ ray se odlikuje vodećim dizajnom na tržištu, po kom je Sony Ericsson postao poznat.

Ovaj telefon poseduje i kameru sa prednje strane i ekran, otporan na ogrebotine, odlične rezolucije i jasnoće sa integrisanim dugmićima. Jedinstvena integracija Facebook inside Xperia™ kompanije Sony Ericsson pruža jedinstvenu društvenu medijsku integraciju. U kombinaciji sa Google servisima i pristupom za preko 200.000 Android Market™ aplikacija pruža pouzdano i zabavno iskustvo.

Daniel Sandblom, globalni menadžer marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson, izjavio je ovim povodom sledeće: ,,Očekujemo da se Xperia™ ray dopadne korisnicima koji žele kombinaciju predivnog dizajna i bogatih karakteristika. U mogućnosti smo da im to ponudimo, u kombinaciji sa najboljim materijalima i multimedijalnim karakteristikama koje obezbeđuje Sony.’’

Sony Ericsson Xperia™ ray biće dostupan na odabranim tržištima širom sveta, uključujući Japan, od trećeg kvartala.

Leave a Reply