Mobile

Sony Ericsson XPERIA X2

Živite život u punoj brzini uz model XPERIA™ X2 iz Sony Ericssona. Napravljen za one koji uvek moraju biti povezani, bilo da je reč o poslu ili privatnomživotu, XPERIA™ X2 briše granice između rada i zabave

Danas Sony Ericsson najavljuje model Sony Ericsson XPERIA™ X2, novi Windows® telefon koji nudi najbolji e-mail i multimedijsko iskustvo u klasi. U savremenom svetu gde je 24/7 komunikacija ključna, korisnici mogu trenutno sinhronizirati svoj e-mail i kalendar te otvoriti i urediti Microsoft® Office Mobile dokumente brzo i efikasno da bi ostali u vezi sa kolegama gde god se nalazili.

Sony Ericsson Xperia X2 Official

XPERIA™ X2 takođe uključuje jedinstvenu SlideView funkciju koja omogućava brzi pristup često korišćenim aktivnostima telefona. Omogućavajući brzu interakciju sa kontaktima, porukama, medijima i drugim sadržajima, SlideView omogućava pregled propuštenih dolaznih aktivnosti, obaveštavajući korisnika o propuštenim pozivima, e-mailovima i SMS porukama da ne bi prevideli nešto važno.

Sa 14 posebno oblikovanih XPERIA™ panela koji se nalaze u telefonu te još 16 koji se mogu preuzeti na telefon, korisnici saa modelom XPERIA™ X2 mogu raditi bez granica. Od Skypea, Mytopie i Googlea™, do igara, CNN-a i Windows Livea™, paneli osiguravaju da korisnici budu u toku sa najnovijim informacijama o onom što im je najvažnije.

X2_FrontClosed_Vertical_ELEGANT_BLACK_0001__2

Uz unapređen interfejs osetljiv na dodir i novi 3D potpis panel, korisnicima će biti korisni i fleksibilni paneli na ekranu, koji su oblikovani da kategorizuju poslovne, zabavne i komunikacijske funkcije. Jednodnostavno podesite omiljene da se pojavljuju tokom određenog doba dana i možete dobiti najnovije vesti ujutro, YouTube™ u vreme ručka, te igre za put prema kući.

Powered by QWERTY messaging, Windows Mobile® korisnici mogu čak i prikazati svoje prezentacije na velikom ekranu uz pomoć TV kabela – XPERIA™ X2 čini dan u kancelariji laganim poput šetnje u parku.

„U ubrzanom svetu u kojem živimo, potreba da ostanemo povezani nikada nije bila toliko važna.” izjavio je Sumit Malhotra, marketing business manager, Sony Ericsson. „Stalno se oslanjamo na naše mobilne telefone kao produžetak kancelarije, a XPERIA™ X2 koja debituje sa Windows Mobile® 6.5, korisnicima omogućava da rade brzo i efikasno u pokretu. XPERIA™ X2 takođe nudi novi spektar interaktivnih panela, kao i SlideView, koji omogućava brzi pristup često korišćenim aktivnostima telefona – što je savršeno za one kojima je potrebno da brzo pregledaju sve propuštene aktivnosti.”

Sony-Ericsson-Xperia-X2

Zabava ne dolazi u pitanje na XPERIJI™ X2. Uživajte u neverojatnoj multimediji uz 3,2-inčni ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir i u DVD kvalitetu i iskoristite sve prednosti fotoaparata sa 8,1 megapiksela da fotografišete i trenutno podelite iskustva sa prijateljima i članovima porodice.

Paneli se mogu personalizovati, a korisnici imaju pristup Facebooku da mogu postave svoje fotografije sa zabave ili sa godišnjeg odmora, te mogu razgovarati sa prijateljima širom sveta  pomoću Skypea. Bilo da je reč o muzici, fotografiji, e-mailu, video sadržajima ili igranju – XPERIA™ X2 ima sve.

Imajući na umu potrebu za 24/7 povezanošću, Sony Ericsson je napravio XPERIA™ Services, prilagođen i jedinstven postprodajni paket napravljen da pomogne korisnicima XPERIJE™ X2 da dobiju maksimum od svog mobilnog telefona. Na raspolaganju je specijalizirani tehnički tim za podršku zaposlenim korisnicima, koji može predstaviti sve mogućnosti koje nudi model XPERIA™ X2.

Korisnici mogu dobiti pomoć, od detekcije problema do pristupa svojim omiljenim web-stranicama. A ako XPERIA™ X2 prestane raditi dok su u inostranstvu, dovoljan je jedan telefonski poziv da XPERIA™ Services zamijeni njihov mobilni telefon. XPERIA™ Services su zaista osmišljene sa korisnikom na umu, te da bi pomogle korisnicima da saznaju više o svojoj XPERIA™ X2.

Sony Ericson XPERIA X2 Concept

XPERIA™ X2
Živite život bez granica

* Windows Mobile® 6.5 – jednostavniji rad u pokretu
* Maksimalno iskoristite dan – prilagodljivi paneli na ekranu kategorizovani po raznim životnim područjima: komunikacija i zabava, multimedija, poslovanje i internet
* Radite bez granica – trenutna sinhronizacija e-maila, calendar powered by QWERTY keyboard messaging i Windows Mobile®
* Slide view – brzi pristup često korišćenim aktivnostima telefona i pregled propuštenih dolaznih aktivnosti
* Prezentujte dokumente na velikom ekranu – TV out kabel
* XPERIA™ ekskluzivno putno osiguranje
* Uživajte u neverovatnoj multimediji – 3,2-inčni ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir i DVD kvalitet
* Fotoaparat rezolucije 8,1 megapiksela sa blicom  – jednostavno postavljajte fotografije u web-albume
* Pravi 3D panel – 3D efekti i zum, muzičke kontrole

Leave a Reply