Mobile

Sony Ericsson Yendo sa Walkmanom

Sony Ericsson Yendo sa Walkmanom je prvi Walkman telefon sa ekranom osetljivim na dodir koji kombinuje muziku, društvene grupe i komunikaciju u jednom živopisnom kućištu. Sony Ericsson Yendo sa Walkmanom nudi najbrži i najlakši put do omiljene muzike, te prednosti UI sa četiri ugla i ekran osetljiv na dodir koji se može pronaći na modelima Sony Ericsson Xperia X10 mini i Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.

Sony Ericsson Yendo sa Walkmanom korisnicima pruža jedinstveno, višestruko nagrađivano Walkman mobilno iskustvo, istovremeno pružajući im potpunu slobodu da se izraze i pokažu svoju personalnost. Korisnici imaju izbor od nekoliko kombinacija boja pomoću kojih mogu prilagoditi svoj telefon svom raspoloženju kako bi se izdvojili iz mase. Četvorougaoni interfejs ekrana osetljivog na dodir korisnicima omogućava da jednim dodirom dođu do željenih aplikacija. Bez obzira je li to slanje poruka, Facebook™ ili e-mail, korisnici mogu osetiti jednistveno iskustvo 2,6-inčnog ekrana osetljivog na dodir.

Sa više od 140 miliona Walkman telefona prodanih širom sveta i ekranom osetljivim na dodir koji postaje sve popularniji, u SE su poslušali korisnike i predstavili im savršenu kombinaciju – prvi Walkman telefon koji je u potpunosti osetljiv na dodir – Sony Ericsson Yendo sa Walkmanom. Spajanjem popularnog korisničkog interfejsa sa četvorugaonim interfejsom koji je debitovao na Sony Ericsson Xperia™ X10 mini, sa nagrađivanim Walkman mobilnim iskustvom, korisnici sad imaju jedinstveni uređaj za zabavu i komunikaciju.

Sony Ericsson Yendo™ sa Walkmanom™ biće dostupan na određenim tržištima u trećem kvartalu 2010. u sledećim bojama: Crna, Plava, Zelena, Narandžasta, Ružičasta, Ljubičasta, Crvena, Srebrna, Bela i Žuta.

Leave a Reply