Mobile

Sony Ericsson Z200

Zabava i personalizacija. Ovo su dve vodilje kojima su se dizajneri u Sony Ericsson-u upravljali prilikom kreacije novog Z200 modela

Z200Sony Ericsson Z200 kombinuje odlično dizajnirane detalje namenjene olakšanoj upotrebi telefona sa nekonvencionalnim. zabavnim dizajnom i neverovatnim mogućnostima personalizacije uređaja. Ovo je GSM 900/1800/1900 kompatibilan telefon što znači da operativan u celom svetu, gde god dopire ijedna GSM mreža.

Sony Ericsson Z200 je jedinstven koliko ste i vi sami jedinstveni i neponovljivi, te dolazi sa mogućnošću izmene maske, grafičkih pozadina i polifonih melodija, tako da vaš teleofn odražava vašu ličnost. Jednim delom telefona dominira veliki zaobljeni ekran (Color LCD 4,096 ) u boji, rezolucije 128 x 128 piksela, dok drugi deo zauzima fino obojena i stilizovana tastatura.

KarakteristikeAli, Z200 ne predstavlja samo dobar dizajn i stil, već takođe i odličnu implementiranu tehnologiju. Veliki ekran visoke rezolucije obezbeđuje oštru i jasnu sliku, tako da grafika izgleda zaista impresivno. Kontakt podacima možete dodati i foto-zapise, tako da kada vas neko pozove ko se nalazi u imeniku, njegova slika se pojavljuje u kombinaciji sa odgovarajućoj polifonom melodijom/alarmom.

Ekran Z200Ako od telefona očekujete i malo zabave, Z200 ima mnogo toga da ponudi. Vaš Z200 podržava 40 polifonih zvukova/melodija i sve to emituje sa odličnim performansama. Kao što je već rečeno, pored ugrađenih melodija na Internetu možete pronaći još mnogo drugih dostupnih za download.

Za izrazite gejmere, tu su tri ugrađene akcione igrice: Alien Scum, Honey Cave i Mini Golf.

For gamers, enjoy three fun, action-packed games embedded in the Z200: Alien Scum, Honey Cave and Mini Golf. Za one koji isključivo traže funkcionalnost, tu je i okrugli digitalni sat koji je smešten sa spoljne strane aparata, te ima dodatnu funkciju za prikaz statusnih informacija, kao što su infoi o dolaznim pozivima ili o pristiglim SMS-porukama.

Leave a Reply