Mobile

Sony Ericsson Z555i

Sony Ericsson je prošle nedelje predstavio Z555i, elegantni preklopni telefon koji kombinuje bogatstvo karakteristika sa izvanrednim izgledom. Reč je o savršenom spoju najnovijih karakteristika i inovativnog dijamantnog dizajna koji za cilj ima da naglasi predanost prefinjenom stilu.

Zajedno sa Z555i, Sony Ericsson je najavio seriju nove elegantne dodatne opreme, uključujući i dizajniranu kolekciju četiri kožne torbice koje nude jedinstvene i kreativne mogućnosti nošenja, kao i tri nove sjajne Bluetooth™ slušalice, HBH-PV708, HBH-PV770 i HBH-PV712.

Novi Z555i je dizajniran na taj način da bi što bolje odrazio vaš izgled i da bi privukao pažnju,” kazao je Sven Totte, voditelj Stilskog marketinga u Sony Ericssonu. “Stvorili smo ga za ljude koji traže predivno dizajniran telefon koji odražava njihov lični stil, a da pri tom ne pristaje na kompromise po pitanju karakteristika ili efikasnosti.

Sony Ericsson Z555i – Predanost stilu

• Kontrola pokreta – upravljajte pozivima laganim zamahom vaše ruke
• Skriveni display – za neprekinuti završetak
• Promenjive teme za prilagođavanje sezoni
• Profinjen dizajn dodatne opreme da upotpuni vaš izgled

Izrazite se
Bez obzira da li radite ili se igrate, imate svoj lični stil koji je samo vaš – stil i izgled koji Z555i savršeno ističe. Sa jedinstvenim dijamantnim reflekujućim finišom na prednjoj strani, i sofisticiranim detaljima, ovaj telefon dosledno odražava vašu ličnost. Birajte između dijamantno crne i prašnjavo ružičaste i sigurno ćete biti primećeni.

Samo odmahnite smetnjama
Z555i uključuje Sony Ericssonovu ručnu Kontrolu pokreta, koja vam omogućava da jednostavno isključite ton zvona telefona ili ‘uspavate’ alarm, a da ne morate prekinuti ono što radite. Kad zazvoni telefon, jednostavnim pokretom ruke napred-nazad preko telefona isključite zvuk zvona. Jednako tako, zamahnite rukom preko telefona dok ga koristite da biste ‘uspavali’ budilnik.

Ostanite informisani – diskretno
Spoljni display telefona Z555i pokazuje vam ko vas zove, a da pri tom ne morate da podigete poklopac telefona. Dok telefon miruje, eksterni display ostaje diskretno nevidljiv… i ne narušava dizajn.

Najnoviji izgled
Baš kao i vi, Z555i menja svoj izgled da bi se prilagodio različitim sezonama. Boje i dizajn koji se pojavljuju sa temama telefona, konkretno izgled menija i matičnog ekrna, mogu se automatski osvežiti sa protokom godinwe. Povezan ss kalendarom u telefonu, Z555i tačno zna kad je vreme da letnji izgled ustupi mesto jeseni. Čak i čuva nešto posebno za sva vaša važna događanja poput Nove godine, rođendana i dr.

Prepustite se vašoj strasti dok ste u pokretu
Z555i omogućava vam da ugrabite slobodan trenutak u taksiju da biste uživali sa vašom omiljenom grupom ili čak i knjigom. Snimite vaše omiljene pesme ili audio knjige i razvrstajte ih po poglavljima, albumima ili izvođačima. Uključite FM radio da biste čuli vremensku prognozu, saobraćajni izveštaj ili najnovije vesti o poznatima.

Ulovite akciju dok se zbiva
1.3 megapikselni fotoaparat u telefonu Z555i jamči vam da ste uvek u mogućnosti da ulovite akciju dok se ona događa. Fotografište moguću novu kupovinju i pošaljite je kao slikovnu poruku prijatelju ili je prebacite direknto na vaš blog tako da svako može videti čega ste se domogli.

Dodatna oprema upotpunjuje izgled
Svaki stilista će vam reci da nijedan izgled nije potpun ako nema pravu dodatnu opremu. Dizajnirana kolekcija nudi četiri različite elegantne torbice koje upotpunjuju vaš stil i u isto vreme štite vaš telefon. Ova kolekcija omogućava kreativno i elegantno nošenje koje odgovara i vašem telefonu i vašem stilu.

Leave a Reply