Mobile

Sony Ericsson Z770

Sony Ericsson je predstavio novi Z770, elegantni preklopni telefon koji je optimizovan za web, oslanjajući se na sve prednosti HSDPA brzine prenosa podataka. Preklopnik klasičnog izgleda nudi mogućnosti iznad očekivanja. Oblikovan je da surfovanje webom ili primanje najnovijih vesti učini jednostavnim, a ‘email set-up wizard’ omogućava lagan pristup inboxu. Z770 se može i direktno povezati sa prenosnim računarom (uz pomoć USB kabla) te se može koristiti kao modem.„Z770 je neverovatno moćan za tako kompaktan preklopni telefon,” prokomentarisao je Martin Winkler, direktor globalnog marketinga i voditelj odelenja web multimedije u Sony Ericssonu. „Sviđa se zaposlenim ljudima koji traže jednostavan e-mail i kvalitetan pristup webu u pokretu. Ti ljudi trebaju da ostanu u vezi, trebaju da imaju pristup e-mailu, ali ne žele nužno pametni telefon ili PDA. Z770 je jednostavan odgovor.”

Z770 telefon – online bez puno truda

  • Jednostavno postavljanje e-maila – za vrhunsku pogodnost
  • Brzi pristup webu i opcije za intuitivnu navigaciju za brzo web pretraživanje
  • Google™ Maps for Mobile – primite detaljne, korak po korak uputstva na svom eramnu kako bi došli do tražene destinacije

Stil u vašem džepu
Kompaktan, pouzdan telefon koji vam pomaže žonglirati između posla, doma, prijatelja i obitelji. Sa HSDPA tehnologijom koja omogućava velike brzine prenosa podataka, Z770 pruža više metoda komunikacije bilo da je reč o poslu ili jednostavno o stalnom kontaktu sa porodicom. Ovaj telefon kombinuje vreme razgovora do 8.5 sati sa jednostavnim postavljanjem e-maila i brzim pristupom Internetu. Sve to čini Z770 svestranim telefonom za one koji imaju užurban stil života i na poslu i kod kuće, sa porodicom.

Vaš inbox na dlanu
Z770 čini pristup e-mailu jednostavnijim no ikada. Čak i ako niste baš tehnički potkovani, možete pristupiti web e-mailu (Hotmail, Yahoo itd.) i skinuti mailove direktno na svoj telefon. Sa Exchange ActiveSyncom™ možete čak i konfigurisati svoj telefon da mailovi sa posla dolaze direktnona vaš telefon (push e-mail), što čini ostajanje u kontaktu u pokretu jednostavnijim no ikad.

Izaberiti kako želite biti online
Z770 vam daje online pristup, kako god odabrali doći online. Surfujte webom ili preuzmite e-mailove direktno na svoj telefon dok ste u taksiju. A kada ste u predvorju hotela, spojite svoj Z770 sa prenosnim računarom (uz pomoć USB kabla) i koristite ga kao modem da pristupite webu sa svog računala.

Kada ste online, pretraživanje weba na Z770 je jednostavno, zahvaljujući Magnetic Mouse Pointeru kojim se upravlja uz pomoć navigacijskog tastera. Taster menja ikonu u zavisnosti od njenom položaju na web stranici (npr. Od unosa teksta do strelice ili linka). Dodatno, uvećajte i zumirajte područje na stranici koje vas zanima za jednostavnije čitanje na velikom (2.2-inčnom) ekranu.

Budite u toku
Z770 vam nudi sve informacije koje trebate, uvek na dohvat ruke. Primajte RSS feedove s news ili zabavnih web stranica u trenutku dok se odvija promena. Ili jednostavno kliknite na RSS „traku“ ili ‘widget’, za trenutni pristup svojoj omiljenoj web stranici sa ekrana telefona (ili sa zaslona na čekanju). Dodatno, Z770 ima ugrađenu korisnu aplikaciju vremenske prognoze, što vam omogućava da primate redovne izveštaje o vremenu i u skladu sa tim isplanirate dugi vikend.

Kao što primate najnovije vesti i vremenske izveštaje, možete i vi informisatii svoje najbliže o svojim vlastitim novostima. Fotografirajte sa Z770 i odmah postavite fotografiju na svoju blog stranicu.

Ostanite u kontaktu i u automobilu
Ne morate držati telefon u ruci da biste dobili najbolje od Z770. Uz pomoć Bluetooth ™ Handsfree HCB-150 koja je također najavljena, možete se čuti sa klijentom ili sa porodicom dok vozite, pritom ostajući fokusirani na vožnju. HCB-150 takođe nudi praktičnu tekst u govor opciju; HCB-150 verbalno upozorava ko zove.  HCB-150 ima vreme razgovora do 25 sati i vreme na čekanju 700 sati- dovoljno dugo da traje na više putovanja.

Z770 je UMTS/HSDPA 2100 i GSM/EDGE 900/1800/1900 telefon koji će biti dostupan u vogue crvenoj, grafitno crnoj i blistavo zlatnoj boji na odabranim tržištima od drugog tromesečja 2008. Bluetooth™ Spikerfon za auto HCB-150 bit će globalno dostupan od drugog tromesečja 2008.

Leave a Reply