Mobile

Sony Ericsson najavljuje Zylo i Spiro modele sa Walkmanom

Sony Ericssonova nova generacija Walkman™ telefona, nudi cenovno pristupačan ulaz u Sony Ericssonov svet komunikacije i zabave.

Sony Ericsson danas najavljuje novi dvojac koji nastavlja nasleđe legendarnog nagrađenog Sony Ericsson Walkman™ telefona. Sa više od 130 miliona Walkman™ telefona prodanih širom sveta, Sony Ericsson sada svom portfoliju dodaje dva cenovno pristupačna Walkman™ telefona – bez kompromisa kada je reč o funkcionalnostima.

Sony Ericsson Zylo™ i Sony Ericsson Spiro™ korisnicima nude najbolje muzičko iskustvo koje i očekuju od Walkman™ telefona, ali idu i korak dalje i spajaju muziku sa društvenim umrežavanjem.

Od Twittera™ do Facebooka™, korisnici samo jednim dodirom tastera mogu komunicirati sa prijateljima i istovremeno slušati omiljenu muziku na Walkman™ playeru. Druga ključna funkcija koja je dostupna na oba telefona je TrackID™ koji korisnicima, ma gde se zatekli, omogućava da saznaju ime i izvođača pesme koju upravo slušaju. Ta funkcija se pokazala jako popularnom među ljubiteljima muzike širom sveta – samo tokom 2009. godine bilo je 129 miliona pretraživanja.

Sony Ericsson Zylo™ i Sony Ericsson Spiro™ takođe su dizajnirani tako da imaju ergonomski oblik, što je sada zajednička osobina svih modela u Sony Ericssonovom portfoliju. Prekrasan i savremen ergonomski oblik takođe uključuje ergonomsku tastaturu koja telefon čini jednostavnim za korišćenje.

„Sony Ericssonova linija Walkman™ telefona ostvarila je ogroman uspeh. Od prvog predstavljanja 2005. godine do danas prodano je više od 130 miliona telefona i još uvek beležimo veliku potražnju korisnika. Cilj današnje najave je da zadovoljimo tu potražnju čineći liniju Walkman™ telefona pristupačnom širem krugu korisnika,“  izjavila je Jenny Maltesson, Marketing Business Manager u Sony Ericssonu.

„Kombinirajući najbolje od Walkman™ funkcionalnosti sa mnoštvom mogućnosti za društveno umrežavanje, Sony Ericsson Zylo™ i Sony Ericsson Spiro™ korisnicima nude priliku da saznaju što sve naš portfolio komunikacije i zabave ima za ponuditi.” zaključila je Maltesson.

Sony Ericsson Zylo sa Walkmanom

Kupili ste pesmu i umirete od želje da je podelite sa prijateljima? Korisnici mogu slušati svoju omiljenu pesmu u pozadini dok razgovaraju na telefon. Sony Ericsson Zylo™ sa Walkmanom™ takođe ima već snimljene zvukove pa se korisnici mogu pretvarati da su još uvek na poslu, da hodaju ulicom ili su u restoranu. FLAC format koji debituje na ovom telefonu, omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom zvuku.

Sony Ericsson Spiro™ sa Walkmanom™

Uživajte u najboljem muzičkom iskustvu u klasi uz Sony Ericsson Spiro™ sa Walkmanom™. Pritiskom zastera korisnici trenutno pristupaju TrackID™ funkciji i u nekoliko trenutaka mogu otkriti milione pesama. Priča vam se? Prijavite se na Facebook™ ili Twitter™ ili čavrljajte putem SMS-a uz lako čitljive „oblačiće“.

Leave a Reply