Mobile

Sony Mobile Communications demonstrira povezana zabavna iskustva na Mobile World Congress-u

U svom prvom pojavljivanju na vodećem svetskom okupljanju industrije mobilnih telefona kao deo Sony korporacije, Sony Mobile Communications demonstriraće povezana zabavna iskustva korisnicima i operaterima.

Posetioci će u izložbenom prostoru Sony Mobile Communicationsa u dvorani 6, štand 6E01, moći da vide kako Sony omogućava korisnicima da uživaju u povezanim zabavnim iskustvima putem pametnih telefona, TV-a, laptopa i tableta.
Bert Nordberg, predsednik i direktor Sony Mobile Communications, izjavio je: „Sada kad smo deo Sony grupacije smo u još boljoj poziciji da korisnicima širom sveta ponudimo povezana zabavna iskustva i da ih brže plasiramo na tržište. Samo Sony može da objedini i poveže elektroniku i sadržaj i umreži usluge i uređaje. U svetu povezanih uređaja Xperia smart telefon je polazna tačka za uživanje u zabavi.”

Tokom sajma Sony Mobile Communications će predstaviti novu Xperia NXT™ liniju – smart telefone nove generacije iz Sonyja, uključujući top model Xperia S i nove modele Xperia P i Xperia U. Novi Xperia smart telefoni kombinuju predivan dizajn i tehnologiju koja donosi vrhunsku zabavu sa snažnim performansama koje korisnici očekuju od Sony smart telefona. Xperia NXT linija takođe omogućava pristup Sony Entertainment Networku* pa korisnici imaju pristup ekosistemu sa mnoštvom sadržaja i mogućnostima zabave bez premca. Sadržaj mogu podeliti sa drugima ili u njemu uživati na više uređaja.

Leave a Reply