Xperia_M
Mobile

Sony predstavio novi premium smartphone Xperia M

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) danas predstavlja Xperia M pametni telefon, koji nudi jednostavno povezivanje uz pomoć Sony-jevih inovativnih one-touch funkcija i potvrđen vrhunski dizajn.

Xperia_M

Xperia M je dizajniran da donese Sony iskustva na nova tržiša i u novi cenovni rang; NFC povezivanje za one-touch funkcije, zadivljujući dizajn i čitav niz tehnologija, uključujući: visokokvalitetan ekran za oštrinu prikaza, pametnu funkcionalnost kamere za impresivne fotografije i video snimke; Battery STAMINA režim za duže trajanje baterije; i Sony-jeve medijske aplikacije za uživanje u pokretu u fotografijama, muzici, filmovima i igricama, integrišući Sony Entertainment Network servise direktno u aplikacije.

Xperia_M_Color_Range

“Savetujemo korisnicima koji prvi put ulaze u svet Xperia pametnih telefona, da razmisle o Xperia M ili Xperia Mdual“, rekao je Kalum Mekdugal, direktor Xperia marketinga u Sony Mobile Communications. „Oba modela imaju očiglednu prednost jer koriste Sony-jevu dokazanu inovativnost i inženjerske ekspertize, pa su idealni za one koji žele vrhunsku tehnologiju i iskustvo često povezanih samo sa vrhunskim modelima“.

Lakoća deljenja i uživanja

Xperia M poseduje Sony-jeve one-touch funkcije, omogućavajući vam da jednostavno istog trenutka podelite i uživate u fotografijama i muzici preko niza uređaja, kao što su Sony-jeve bežične stereo slušalice SBH20 i najnoviji asortiman BRAVIA televizora sa mogućnošću NFC povezivanja, samo jednim dodirom.

xperia-m

Vrhunski autorski Sony dizajn

Xperia M ima sada već poznati Sony OmniBalance dizajn, prvi put predstavljen kod top modela Xperia Z. Estetski jezik predstavlja precizno izrađen skeletni okvir, i daje savršen elegantan izgled telefonu. Osmišljeno kao dopuna tankom dizajnu, Xperia M takođe poseduje osvetljenja različitih boja koja mogu biti personalizovana tako da vas vizuelno upozore o dolaznim pozivima, porukama i alarmima.

Xperia M i Xperia Mdual* biće dostupni u crnoj, beloj i ljubičastoj boji – model sa jednom SIM karticom biće dostupan i u žutoj boji.

Xperia_M

Glavne karakteristike Xperia M

  • One-touch funkcije sa NFC i screen mirroring opcijom, za prikazivanje sadržaja na TV-u ili deljenje muzike i fotografija između uređaja
  • Sony-jev OmniBalance dizajn, sa izdašnim 4-inčnim ekranom osetljivim na dodir i LED osvetljenjima
  • Sony-jeva autorska tehnologija za audio poboljšanje ClearAudio+, xLOUD i 3D Surround Sound (VPT)
  • 5MP kamera sa opcijom brzog fotografisanja sa auto-fokusom i HDR za fotografije, i odvojenim dugmetom za fotografisanje
  • Brzi rad i izvrsne performance sa dvojezgrenim procesorom
  • Battery STAMINA režim za duže trajanje baterije
  • Dostupan u crnoj, ljubičastoj, beloj i žutoj boji

Dosledna Sony entertainment iskustva

Xperia M poseduje Sony-jeve medijske aplikacije, nudeći konzistentna zabavna iskustva na mobilnim, desktop, tablet platformama i konzolama. “WALKMAN”, Album i Movies aplikacije pružaju online i offline sadržaj preko jedne pristupne tačke sa novim načinima za uživanje i deljenje sadržaja. “WALKMAN” aplikacija omogućava pristup muzici koju ste preuzeli, plus Music Unlimited sa preko 18 miliona pesama, i Facebook integracijom.

Movies” aplikacija omogućava korisnicima pristup bazi od preko 100,000 filmova i TV serija sa Video Unlimited.

Album” aplikacija omogućava lak pristup fotografijama prijatelja na Facebook-u, kao i mogućnost da organizujete fotografije po lokacijama, kao i kroz novu “Faces” funkciju, prema ljudima koji se nalaze na njima.

Sony-jeva Entertainment tehnologija pretvara sadržaj u iskustva, a uz Xperia M možete uživati u tim iskustvima duže, zahvaljujući Battery STAMINA režimu. Najnovija verzija tehnologije za upravljanje baterijom poboljšava standby režim vašeg pametnog telefona za četiri ili više puta***, automatskim isključivanjem aplikacija koje troše bateriju kada je ekran isključen i ponovnim uključivanjem aplikacija kada se ekran uključi.

Xperia Mdual*

Dual SIM varijanta Xperia Mdual* omogućava korisnicima da izaberu jednu od SIM kartica pre pozivanja ili slanja poruke samo jednim klikom. Svaka SIM kartica se može posebno prilagoditi – na primer, ozbiljna melodija zvona za posao ili neka druga melodija za društvo – savršeno kada korisnik želi da razdvoji posao od zabave, i da efikasnije upravlja pozivima.

Xperia M i Xperia Mdual iz Sony Mobile-a će biti globalno dostupni od trećeg kvartala 2013. godine.

Leave a Reply