Mobile

Sony Xperia E3

Sony danas predstavlja Sony Xperia™ E3. Xperia E3 pruža nenadmašnu zabavu sa zabavnim funkcijama, uključujući kreativne aplikacije kamere.

Njegove ultra brze performance i 4G konekcija omogućavaju korisnicima da dožive sve njegove mogućnosti u maksimalnoj brzini. Uz kvalitetan dizajn poput vodećeg modela, Xperia E3 je vrhunski pametni telefon za mlade potrošače, po pristupačnoj ceni.

XperiaE3 72dpi Sony Xperia E3

Kalum MekDugal, direktor marketinga proizvoda u Sony Mobile-u je izjavio: “Zadovoljstvo nam je da predstavimo Xperia E3, uređaj koji spaja formu i funkcionalnost po pristupačnoj ceni. E3 kombinuje brze performanse sa impresivnim karakteristikama, sve upakovano u dizajn naše vodeće Z serije koji ćete sa ponosom pokazivati.’’

15128405061 7dcfe0df1a o Sony Xperia E3

Fantastičan izgled koji nikada ne zastareva

Koristeći isti dizajn kao nova vodeća Sony Z3 serija pametnih telefona, Xperia E3 je izrađen tako da se njegov stil izrade ističe čim otvorite kutiju. Kako je i tanak i lagan, E3 je dizajniran za laku upotrebu jednom rukom, što znači da su svi vaši problemi sa multitaskingom prošlost. Xperia E3 omogućava da iskažete svoj lični stil, jer je dostupan u rasponu upečatljivih boja uključujući belu, crnu, boju limete i bakarnu (boje mogu varirati u zavisnosti od tržišta)

Dok je većina uređaja sklona habanju, uglovi na Xperia E3 su dizajnirani tako da spreče ogrebotine prilikom neočekivanih padova. Zajedno sa ekranom otpornim na ogrebotine koji je napravljen od izdržljivog kaljenog stakla, E3 izgleda pametno i lepo dugo, tako da možete da ga pokazujete svetu.

14944733420 6a5c2323ea z Sony Xperia E3

Karakteristike koje privlače pažnju, dizajnirane da vas razlikuju od ostalih

Svaki detalj na Xperia E3 je napravljen tako da vas izdvoji od sveta, obuhvatajući najsavremenije tehnologije i ekskluzivne karakteristike naše Z serije za kontinuirana zabavna iskustva.

5MP kamera sa HDR-om vam omogućava da snimite fantastične fotografije čak i sa pozadinskim osvetljenjem i da snimite HD video snimke. Kreativne aplikacije kamere kao što su Timeshift burst i AR effect omogućavaju da pravite fotografije izvan starih, isprobanih filtera. Preuzmite novu AR fun aplikaciju i pomešajte stvarnost sa 3D efektima koji se kreću zajedno sa kamerom. Delite vaše video snimke uživo na Facebook preko Social live aplikacije ili na YouTube preko Live on YouTube – Xperia™ aplikacije.

Podignite moć kontrole na viši nivo, E3 ‘shake to start’ aplikacija vam omogućava da prilagodite prečice za bilo koju aplikaciju. Sa jednostavnim pokretom zgloba možete pokrenuti ili otvoriti Facebook, čineći pristup vašim omiljenim aplikacijma lakšim nego ikada. ‘Shake to start’ aplikacija omogućava da kontrolišete svoj telefon i da zadivite prijatelje, na sasvim nove načine.

15108391026 e584fc203a z Sony Xperia E3

Brža, duža i bolja zabava

Xperia E3 dolazi sa preinstaliranim najnovijim Sony-jevim medijskim aplikacijma koje vam pružaju pristup svetu muzike i filma kroz Sony-jeve Music Unlimited i Video Unlimited servise1. Dodatno, na odabranim tržištima, Xperia E3 dolazi uz ekskluzivni zabavni paket koji uključuje 30 dana premium pretplate na Sony-jev Music Unlimited* digitalni muzički servis baziran na cloud-u i tri hit filma iz Sony Pictures-a uključujući Čudesni Spider-Man 2, Kapetan Filips i Isterivači duhova.

Xperia E3 karakteriše napredni Qualcomm® Snapdragon™ 400 procesor3 sa 1.2 GHz četvorojezgrenim CPU-om i 4G LTE mogućnostima koje vam omogućavaju da učitate sve filmove, muziku i igre odmah bez prekidanja.

Takođe, Xperia E3 koristi 4G mreže, pa je preuzimanje, surfovanje i deljenje brže i lakše nego ikada.

Doživite fantastičnu zabavu na izdašnom 4.5-inčnom ekranu Xperia E3 pametnog telefona sa vodećom Sony TV tehnologijom i IPS-om za šire uglove gledanja, dok njegova dugotrajna 2330 mAh baterija sa Battery STAMINA režimom pruža mogućnost korišćenja pametnog telefona za 14% duže, tako da zabava duže traje.

Za dodatnu fleksibilnost, E3 je takođe dostupan i u dual SIM varijanti. Sony Dual SIM tehnologija upravljanja znači da korisnicima obe SIM kartice mogu biti aktivne, a da pritom nikada ne propuste ni jedan poziv, čak i kada pričaju na jednoj od njih.

Poboljšana dodatna oprema koja prati vaš pametni telefon
Sa širokim spektrom Sony-jeve dodatne opreme, iskustvo možete podići na viši nivo, povezujući ih sa vašim Xperia E3. SmartBand SWR10 je inovativna life-logging narukvica koja vam omogućava da pratite sve što radite predstavljajući sve to na lep vizuelni način u pratećoj Lifelog aplikaciji. Pojačajte muziku do maksimuma uz BSP10 Bluetooth® zvučnik – prenosivi Bluetooth® zvučnik sa Qi bežičnim punjenjem, vrhunski zvuk i premium Sony dizajn. SBH60 Stereo Bluetooth® slušalice su jedinstveno dizajnirane žičane i bežične Bluetooth slušalice, sa mogućnošću rukovanja pozivima i funkcionalnošču daljinskog upravljača za svakodnevnu upotrebu.

Xperia E3 će globalno biti dostupan od jeseni 2014.

Leave a Reply