Mobile

Sony Xperia NXT linija – povezano zabavno iskustvo

Povezivanjem najboljeg od Sony tehnologije i vrhunske zabave, Xperia NXT linija je prekretnica koja donosi Sony povezano iskustvo. Jednostavnim povezivanjem uređaja korisnici mogu uživati i deliti sadržaj na ekranu koji im najviše odgovara, bilo da je reč o smart telefonu, TV-u, laptopu ili tabletu.

Uz dizajn smart telefona sledeće generacije iz Sony-ja, Xperia NXT linija odlikuje se trenutno prepoznatljivim izgledom. Ovi smart telefoni imaju intrigantne dizajnerske detalje, uključujući „providni element“ (“transparent element”), traku koja naglašava bazu telefona i integrira nevidljive komponente antene. Providna traka svetli kada korsinik prima poziv, SMS poruku ili obaveštenje.

Novi korisnički interfejs (UI) prati ista načela dizajna i unapređuje Android™ iskustvo nudeći bogat sadržaj i aplikacije jednostavnog i jasnog izgleda. Novi album, video plejer i muzički plejer donose neodoljivo zabavno iskustvo, a novi UI dizajn omogućava korisnicima da pristupe svojim omiljenim aplikacijama direktno sa zaključanog ekrana.

Xperia P i Xperia U imaju Reality Display s Mobile BRAVIA® Engine-om za neverovatnu oštrinu i jasnoću prikaza, kao i brzo snimanje koje jednim dodirom tastera aktivira kameru iz stanja mirovanja i omogućava snimanje ili fotografisanje u malo više od jedne sekunde. Oba smart telefona imaju snažne 1 GHz dvojezgrene procesore za super brzi rad.

Kao i Xperia S, Xperia P i Xperia U povezuju korisnike s vrhunskim zabavnim iskustvima i nude pristup Sony Entertainment Network-u*. Korisnici mogu gledati najnovije holivudske filmove na Video Unlimited-u ili slušati milione pesama** koristeći Music Unlimited.

Leave a Reply