Xperia Z Group Black
Mobile

Sony Xperia Z u Vip ponudi

Vip je prvi operater u Srbiji koji je u svoju ponudu uvrstio Sony Xperia™ Z,  najmoćniji smart telefon ovog proizvođača. Telefon dolazi sa Android 4.1 verzijom, poseduje 5’’ Full HD 1080p Reality ekran sa Mobile BRAVIA® Engine 2 tehnologijom, Snapdragon™ S4 Pro quad-core procesor i kameru od 13 megapiksela sa opcijom brzog fotografisanja.

Xperia™ Z je tanak i elegantan telefon, debljine samo 7.9 mm i površinom od reflektujućeg stakla, ali je kreiran da bude snažan i dugovečan jer je otporan na vodu i prašinu. Telefon poseduje izdržljivo ojačano staklo na obe strane, sa  trakama koje ga čuvaju od razbijanja.  Xperia™ Z može da izdrži kvašenje i izlaganje mlazu vode, kao i da provede do 30 minuta potopljena na dubini do 1 metra.

Xperia Z Group Black

Četvorojezgreni Snapdragon™ S4 Pro procesor na 1.5 GHz sa 2 MB RAM memorije pruža munjevite performanse i grafiku bez premca. Pošto se četiri jezgra aktiviraju i gase samo po potrebi, baterija neće biti potrošena prebrzo, posebno zahvaljujući STAMINA režimu koji produžava njeno trajanje baterije.

Kamera od 13 MP i sa Exmor RS™, prvim senzorom za HDR video na svetu namenjenom smart telefonima, omogućava snimanje oštrih fotografije i full HD videa, čak i kada postoji snažno pozadinsko osvetljenje.

Sony Xperia™ Z je dostupna u crnoj verziji, uz naknadu za aktivaciju od 23.990 dinara u tarifi Smart 5000.

Leave a Reply