sony_Xperia_Z_1
Mobile

Sony Xperia Z1 zvanično predstavljne na IFA 2013

Nova serija proizvoda koje je kompanija Sony predstavila na IFA 2013 sajmu, predvođena je Xperia Z1 pametnim telefonom, koji kombinuje vodeće Sony tehnologije i vrhunski dizajn, i predstavlja prekretnicu u poslovanju kompanije.

sony_Xperia_Z_1

Sony Xperia Z1 je premijum vodootporni pametni telefon koji kombinuje najbolje Sony tehnologije, vrhunski dizajn, velike multimedijalne kapacitete, odlične mogućnosti povezivanja, kao i jedinstvenu i inovativnu kameru.

Xperia Z 1 Sony zvanično predstavio Xperia Z1 na IFA 2013

Nudi isti nivo kvaliteta i performansi kao kompaktni digitalni fotoaparat, a vrhunski učinak se postiže kombinacijom Sony G Lens tehnologije, velikog CMOS senzora slike od 1/2.3 inča, Exmor RS mobilnog senzora i BIONZ procesora za obradu slike.

Ovaj telefon takođe može da se pohvali inovativnom Xperia Camera aplikacijom, koja omogućava mnoštvo naprednih funkcija, poput inovativne opcije za vizuelnu pretragu, kao i funkcije koja korisnicima omogućava direktno strimovanje na Facebook u realnom vremenu.

Nakon snimanja fotografija, korisnik može odmah da postavi sve svoje fotografije na cloud servis za slike, PlayMemories Online, kojem se može pristupiti u bilo koje vreme, pomoću pametnog telefona, tableta ili računara.

Leave a Reply