Mobile · Operateri

Stipendije za novih 20 Vip studenata

I ove godine Vip mobile ulaže u buduće stručnjake u oblasti telekomunikacija. Projekat podržavaju Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Univerziteti, fakulteti i veliki broj studentskih organizacija. Vip mobile u novu generaciju Vip studenata investira 150.000 evra.

Kompanija Vip mobile je najavila konkurs za drugu generaciju učesnika u njihovom jedinstvenom projektu društvene korporativne odgovornosti “Budi Vip student”,razvijen i implementiran sa agencijom Hochegger, sa ciljem da ponovo investira u talentovane studente koji žele profesionalno da se usavršavaju u industriji telekomunikacija.Pravo učešća na konkursu “Budi Vip student”imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija fakulteta poslovne i tehničke orjentacije iy cele Srbije sa prosečnom ocenom 8 i više, odličnim znanjem engleskog jezika i rada na računaru.

Zbog odličnih rezultata prošlogodišnjeg projekta – preko 200 prijavljenih studenata, podrška Ministarstva, fakulteta i medija, Vip mobile i ove godine bira 20 Vip stipendista koji će dobiti vredne nagrade.

Za izbor kandidata, kroz sve tri faze, zadužen je žiri koji čine stručnjaci kompanije Vip mobile i profesori sa fakulteta.

Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje studenti mogu preuzeti na sajtu www.jasamvip.com.

Leave a Reply