Mobile

Stiže nam HTC Rhyme

Kompanija HTC predstavila je večeras novi mobilni smart telefon HTC Rhyme, koji će se na tržišu Srbije pojaviti u novembru, u okviru Telenor mreže.

HTC Rhyme pokreće snažan procesor Džindžerbred 2.3 na Android operativnom sistemu, unapređen najnovijom verzijom HTC sense. Telefon karakterise ekran od 3,7 inča i kvalitetan stereo zvuk, dok kamera od pet megapiksela sa auto fokusom, LED blic i trenutno slikanje, pružaju napredne mogućnosti fotografisanja.

Najnoviji smart telefon HTC Rhyme, jedne od najbrže rastućih kompanija u industriji mobilnih telefona, dolazi uz ”doking stejšn”, višenamenskog postolja koje je istovremeno punjač, budilnik i muzički uređaj sa integrisanim zvučnicima.

Korisnici će na raspolaganju imati i slušalice koje ne mogu da se umrse, privezak koji svetlosnim signalom upozorava na dolazne pozive ili poruke dok je telefon u torbi, narukvicu za one koji se tokom bavljena sportom ne odvajaju od telefona, kao i blutut slušalicu.

HTC produkt menadžer za Centralnu i Istocnu Evropu Marko Savković kazao je da ovaj telefon predstavlja nov pristup životu u pokretu, kombinujući hardver, softver i dodatnu opremu na poseban način. Prema Savkoviću, prilikom dizajniranja ovog telefona prvenstveno se vodilo računa o potrebama korisnika.

Čovek po ceo dan koristi svoj pametni telefon i zato je najbolje ukoliko iz njega može izvući maksimum, što je slučaj sa HTC Rhyme telefonom, zaključio je Savković.

Leave a Reply