Mobile

Svarovski kristali za Samsung Galaxy S5 i Gear Fit

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti mobilne tehnologije, najavila je lansiranje „Svarovski za Samsung“ ekskluzivne kolekcije modnih dodataka sa Svarovski kristalima za modele Galaxy S5 i Gear Fit.

Saradnja pod nazivom „Svarovski za Samsung“ nastavak je uspešnog partnerstva dva brenda na polju modnih dodataka sklopljenog tokom Mercedes-Benz nedelje mode u Njujorku. Ovom kolekcijom, prvi put tokom više od 100 godina, kompanija Svarovski ostvaruje saradnju velikih razmera, gde u potpunosti integriše svoj brending u kolekciju.
Gear Fit_Swarovski Charm-18

„S obzirom na to da se moda i tehnologija prepliću, Samsung teži da više nego ikad podrži izražavanje putem tehnoloških inovacija i značajnih partnerstava“, istakao je Jonghi Li, izvršni potpredsednik globalnog marketinga za IT i mobilne uređaje u kompaniji Samsung. „Saradnja sa kompanijom Svarovski u okviru ove prelepe kolekcije modnih dodataka za uređaje, odraz je naše težnje da korisnicima pružimo iskustvo koje izražava specifičnost njihove ličnosti i ukusa.“

Kolekcija futrola za Galaxy S5 ukrašenih kristalima i privezaka za Gear Fit, predstavlja poseban spoj Svarovski izrade i Samsungove tehnološke stručnosti. Uz pomoć specijalnog procesa izrade, Svarovski kristali savršeno su integrisani u poklopac za model Galaxy S5, pri čemu se kristalni efekti spajaju u jedan motiv, što predstavlja posebnu odliku dizajna.

Gear Fit privesci su specijalno dizajnirani da ponude korisnicima vrhunsku svestranost u tehnološkom iskustvu. Privesci su dostupni u velikom izboru boja i stilova, a svaki može lako da se prilagodi i ukombinuje, zbog čega će korisnici moći da iskažu svoj lični ukus, čak i kada ih menjaju za različite prilike. Boje privezaka obuhvataju smeđu, zlatnu i kristal. Privesci se javljaju u oblicima spojenih i pojedinačnih srca, kristalne lobanje, lobanje od antracita, kristalne zvezde, plave zvezde i zlatnih usana.

Kolekcija „Svarovski za Samsung“ biće dostupna na Samsung Online Store na http://store.Samsung.com od 8. maja u Koreji i u pretprodaji u Kini. Nakon toga, prodaja će uslediti i u Velikoj Britaniji. Od 22. maja, kolekcija će biti na raspolaganju i na Samsung prodajnim mestima.

„Samsung i Svarovski žele da ponude proizvode visokog kvaliteta na tržištu, a to smo zajedno i postigli sa kolekcijom „Svarovski za Samsung“, istakao je Kristof Kargruber, izvršni potpredsednik globalnog marketinga u kompaniji Svarovski.

Leave a Reply