Mobile

Sve prednosti Lyoness-a sada na mobilnom

Šoping preko mobilnog, lokacijske usluge i aplikacije su sada popularnije nego ikada. Lyoness, šoping zajednica koja se prostire na više država i sektora, sada je uplivala u ove vode i uvela Lyoness iPhone aplikaciju i Mobilni portal tokom jula 2011. godine. Aplikacija je na raspolaganju na m.lyoness.net.

Aplikacija za Android uređaje će biti uvedena u avgustu 2011. Hiljade regionalnih partnera – od supermarketa do restorana i prodavnica obuće – sada omogućuju članovima da koriste proverene prednosti, kao što su popusti i mogućnost povraćaja novca preko nove aplikacije.

GPS ove aplikacije automatski ustanovljava lokaciju korisnika, a zatim prikazuje mapu sa pozicijama svih partnera i prodajnih mesta za vaučere u okolini. Na raspolaganju su i uputstva kako stići do njih. Više od 1000 regionalnih, nacionalnih i međunarodnih partnera, iz više sektora, već su se prijavili za ovu opciju, od trenutka uvođenja Mobilnog portala i aplikacije za iPhone. Mobilni vaučeri se mogu naručiti i preuzeti odmah preko mobilnog telefona. Učešće u sistemu je besplatno za partnere Lyoness-a.

Kako funkcioniše mobilni vaučer?

1. Odaberite partnera
2. Unesite željenu vrednost vaučera
3. Formirajte vaučer na svom Smart telefonu
4. Uzmite deo novca nazad uz svaku kupovinu

Od samog početka, mobilna opcija Lyoness je revolucionarna. “Dosada ništa slično nije postojalo u svetu, i svakoga dana nam se pridružuju novi međunarodni partneri,” kaže Bernhard Koh, direktor e-biznis sektora u Lyoness-u. “Godine uspeha naše firme garantuju članovima mnoštvo partnera koji su odlučili da koriste opciju za Mobilni vaučer – bezbedan šoping uz brojne pogodnosti i profesionalnu uslugu.”

“Partneri sa Lyoness Mobile zarađuju direktno, uz naprednu i inovativnu tehnologiju,” kaže vođa projekta, Ulrih Tesarik. Trenutno, članovi mogu da koriste pogodnosti Lyoness Mobilnih vaučera u 27 zemalja na četiri kontinenta. Članovi dobijaju povraćaj novca uz svaku onlajn kupovinu u kojoj upotrebe Keš-bek karticu i Originalne partnerske vaučere, a sada i kada kupuju uz Mobilne vaučere.

Leave a Reply