Mobile · Operateri

Svečano uručen Fiat 500 u igri “Uz Samsung i broj ceo svet je tvoj”

Predstavnici mt:s i kompanije Roaming Electronics danas su svečano uručili ključeve automobila Fiat 500 srećnoj dobitnici nagradne igre „Uz Samsung i broj ceo svet je tvoj“.

U poslovnici Telekoma Srbija na Terazijama, ključeve Fiata 500 penzionerki Nevenki Burzan uručio je gdin Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

„Ovom zajedinčkom akcijom Mobilne telefonije Srbije i kompanije Samsung, želeli smo da pokažemo da svi naši korisnici imaju u nama prijatelje. Ovom prilikom zahvaljem se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, i pozivam sve mt:s korisnike da i dalje koriste mt:s usluge i pogodnosti, jer ih u narednom periodu čekaju još lepša iznenađenja.“, rekao je tom prilikom g. Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Srećna dobitnica, Nevenka Burzan, nije krila zadovoljstvo ističući „Jako sam uzbuđena. Još uvek ne mogu da poverujem da sam dobila nagradu, možda kad provozam par kugova. Korisnik sam mt:s mreže od samog osnivanja, a definitivno ću otići i do poslovnice da bih se lično zahvalila operateru mt:s-a koji mi je doneo sreću, jer sam upravo na njegovo insistiranje uopšte i učestvovala u ovoj nagradnoj igri.“

Pored Nevenke Burzan, koja je osvojila automobil Fiat 500, mt:s i kompanija Roaming Electronics iznenadili su Nikolu Stankovića, studenta Filozofskog fakulteta i vaspitačicu Snežanu Stalkić. Njima je skutere sprint „basic“, uručila generalni direktor Roaming Electronic, Nela Snegić. U okviru nagradne igre dodeljene su i druge vredne nagrade – LCD Samsung televizori, kućni bioskopi i muzičke mini linije.

Kompanija Roaming Electronics i mt:s u avgustu su pokrenuli nagradnu igru u kojoj su mogli da učestvuju svi koji odaberu jedan od modela Samsung telefona, uz odgovarajući mt:s postpaid tarifni profil. Nagradna igra važila je za sve ugovore sa postpaid brojem i Samsung telefonom zaključene u periodu od 12. avgusta do 12. oktobra 2009. godine.

Leave a Reply