LuxePad-9100-3
Mobile

Tablet postaje računar zahvaljujući novoj Genius Bluetooth tastaturi

Genius je predstavio  inovativni uređaj koji podiže funkcionalnost vašeg novog iPada ili tableta sa Windows 8 ili Android operativnim sistemom na još višlji nivo.

Genius LuxePad 9100 je bežična tastatura koja se na računar spaja putemBluetootha, a namenjena je pre svega korisnicima tableta – iPada ili novih modela sa Windows 8 ili Android OS-om. Kada je priključite na Vaš tablet, ova tastatura ga praktično pretvara u sasvim funkcionalni prenosni računar na kojem možete obavljati poslove koji zahtijevaju unos veće količine teksta, a koji su do sad bili rezervisani za „prave“ notebook računare.

Tastatura dolazi sa navlakom za nošenje koja je štiti dok je ne koristite. Kada tastaturu izvadite i priključite, navlaka se pretvara u robustan stalak za tablet koji ga drži pod idealnim, vama prilagodljivim, uglom dok kucate tekst.

LuxePad-9100-3

LuxePad 9100 izuzetno je kompaktnih dimenzija, a sama tastatura dizajnirana je tako da može biti blago nagnuta, što omogućava kucanje u ergonomskom položaju. Ultra-tanki tasteri istovremeno štede prostor i pružaju izvrstan osećaj i povratnu informaciju tokom kucanja.

Na LuxePadu 9100 su integrisane i tasteri za različite funkcije tableta, a tastatuar se može i isključiti posebnim tasterom dok je ne koristite, čime se produžava trajanje baterija.

LuxePad 9100 se napaja iz dve AAA baterije, a dostupna je u svim opremljenijim prodavnicma računarske opremom.

One thought on “Tablet postaje računar zahvaljujući novoj Genius Bluetooth tastaturi

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Lepa i korisna naprava. Jos samo da joj neko da pravo ime, da ne bi naslov glasio: “Tablet postaje računar zahvaljujući novoj Genius Bluetooth tastaturi”.

Leave a Reply