Google Android · Mobile · Operateri

Tableti Nexus 7 i ASUS VivoTab RT u ponudi Vipa

Nexus 7, prvi Android™ 4.1 Jelly Bean tablet iz Google serije Nexus uređaja, i ASUS VivoTab RT, jedan od prvih Windows RT tableta na tržištu, stigli su u ekskluzivnu ponudu Vipa.

Brend Nexus je sinonim za premijum uređaje na Android platformi koju nude najbolje Google iskustvo. U slučaju Nexus 7 modela, kombinovan je napredni Google softver sa najboljim ASUS hardverom. Visoke performanse obezbeđuju moćni NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i 12‐core GeForce® GPU grafička kartica.

Tablet poseduje 7-inčni HD rezolucije 1280 x 800 sa novom ASUS TruVivid tehnologijom i ultra širokim uglom gledanja, uz Corning® Fit Glass zaštitu od ogrebotina. ASUS Nexus 7 od 32 GB dostupan je u Vip centrima uz naknadu za aktivaciju od 1 RSD u tarifi Neograničeni internet 40. VivoTab™ RT je prvi ASUSOV Windows RT tablet.

Ovo je jedan od najtanjih i najlakših 10.1 inčnih tableta na tržištu, širine 8.3 mm i težine od samo 525 grama. Windows RT je varijanta Windows 8 operativnog sistema koji dolazi sa kompletnim Office paketom. VivoTab RT poseduje mobilni dok koja ga pretvara u netbook, uz povećanu produktivnost i duže trajanje baterije.

VivoTab RT koristi moćni NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i pruža vrhunsko korisničko iskustvo u radu sa Windows RT platformom. Tu su i zvučnici opremljeni SonicMaster tehnologijom, ASUS TruVivid ekran, Corning® Fit Glass zaštita i kamera od 8MP sa autofokusom. ASUS VivoTab RT dostupan je u Vipu uz naknadu za aktivaciju od 29.990 RSD, u tarifi Neograničeni internet 40.

Leave a Reply