Mobile

Takmičenje domaćih mobilnih aplikacija na trećem MobileMonday Srbija

Treći domaći MobileMonday održava se 16. maja od 18h, u Kulturnom Centru Grad u Beogradu, a biće posvećen takmičenju domaćih moblinih aplikacija, gde će 5 timovapredstavljati svoje projekte i boriti se za naklonost žirija i publike. Svaki tim će imati 5 minuta da predstavi svoju aplikaciju, a nakon toga će članovi žirija postavljati pitanja i davati komentare.

Biće održano i kratko predavanje na kome će Jovan Milićević pričati o rezultatima istraživanja o korišćenju mobilnih telefona u Srbiji i navikama domaćih korisnika.

Na takmičenju mobilnih aplikacija pod nazivom MoMo #FTW, učestvovaće autori zabavnih i korisnih aplikacija, kao što su aplikacija za rezervaciju hotela (BookHotelsSerbia), pronalaženje pravog stana (Tražim gajbu), hvatanje najpovoljnijeg taksija (Taxico), matematičke igre  (SkyNumbers) i pametnijih obaveštenja o propuštenim pozivima (SMS obaveštenja).

PRIJAVE
Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, potrebno je samo da se registrujete.

Mobile Monday tradicionalno okuplja profesionalce i entuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, druženju i umrežavanju.

Mobile Monday Srbija realizuju organizacije NIIT iz Niša i SEEICT iz Beograda.  Održavanje trećeg događaja omogućio je RNIDS – Registar nacionalnog internet domena Srbije.

LOKACIJA
Kulturni Centar Grad, ulica Braće Krsmanović 4.

Leave a Reply