Mobile

TeleGroup postao Motorola Reseller Partner

TeleGroup je u novembru mesecu postao sertifikovani Authorized Reseller za Enterprise Mobility program kompanije Motorola koji obuhvata mobilne računare, bar-kod skenere, RFID sisteme i opremu za WLAN. Uspešnu saradnju sa kompanijom Motorola, TeleGroup započinje još 2008. godine kada je stekao status autorizovanog distributera za funkcionalne radio sisteme za tržišta Srbije i Crne Gore, a u 2011. godini značajno proširuje saradnju pružanjem usluga i u oblasti Enterprise Mobility programa. Danas TeleGroup regionalnom tržištu nudi zaokružen portfolio Motorola proizvoda i usluga.

O svim ovim novitetima je stručna i poslovna javnost obaveštena na događaju “Motorola rešenja za efikasno i pouzdano poslovanje namenjena svim industrijama” koji je održan 14. decembra 2011. godine u hotelu IN u Beogradu. Događaj je organozovan u saradnji sa stručnjacima kompanije Motorola koji su predstavili kompletan Motorola Enterprise Mobility portfolio i tom prilikom istakli da poslovanje savremenih kompanija podrazumeva radnu snagu koja je u pokretu i da ključ uspeha i konkutrentnosti kompanija leži u prikupljanju i obradi podataka na samom mestu odvijanja poslovne aktivnosti. Predstavljeni su trenutno aktuelni modeli mobilnih računara u EDA i industrijskom segmentu kao što su svima poznati MC55, MC65, MC75 i naslednik najprodavanije serije MC9000 – MC9190-G.

Takođe je prikazan i spektar bar-kod 1D i 2D skenera, RFID sistema i opreme za WLAN sa naprednom WiNG tehnologijom patentiranom od strane Motorole. U drugom delu programa je izneto Motorolino viđenje mobilnog radnika, njegove potrebe u sadašnjosti i u budućnosti.

Posetioci su imali priliku da testiraju izloženu opremu, a posebnu pažnju privukao je Motorola Enterprise tablet uređaj namenjen za rad u industrijskom okruženju čija se prodaja planira za početak naredne godine, a premijernu demonstraciju u Srbiji je imao upravo na događaju organizovanom u partnerskoj saradnji kompanija TeleGroup i Motorola.
Specifičnost Enterprise Mobility rešenja jeste to što imaju široku primenu u proizvodnji, magacinskom poslovanju, logistici, distribuciji, poštanskom saobraćaju, prodaji, zdravstvenoj zaštiti, energetici, ali su izuzetno zastupljena i u  vladinom sektoru naročito u vojsci i policiji. Motorola Solutions Enterprise Mobility rešenja su na svetskom tržištu  prepoznata kao najpozdanija i najkvalitetnija, a Motorola kao lider u proizvodnji uređaja i razvoju specijalizovanih aplikacija.

U nastavku možete preuzeti prezentacije:

1. Motorola Solutions – An Overview

2. Motorola Field Mobility

Leave a Reply