Mobile · Operateri

Telekom u ledenom gradu

Pred nama je jedan lep period novogodišnjih i zimskih praznika. Beograd je grad koji će odisati prazničnim duhom na svojim ulicama i trgovima.

Tako će i ove godine Trg Nikole Pašića biti mesto jedne zimske čarolije koju će svojim sadržajima upotpuniti i Telekom Srbija.

Na Trgu Nikole Pašića tradicionalno se održava Ledeni grad, pod pokroviteljstvom Uprave Grada Beograda, od 20. decembra 2008. godine, do 18. januara 2009. godine. Projekat ima za cilj da u estetici i atmosferi novogodišnje proslave pruži sportsko-rekreativne, edukativne, umetničke i zabavne programe namenjene deci i mladima. Ceo prostor Trga je osmišljen kao interaktivna šetnja kroz bajkoviti prostor, u kome se posetioci zadržavaju na punktovima sa raznovrsnim programima.

U planu su kreativne likovne radionice u Iglo-u, nastupi animatora i mađioničara, nagradne igre, a Telekom Srbija je spremio jednu lepu zanimaciju za sve sugrađane. U toplom iglou biće otvoren Internet kutak u kome su postavljeni pultovima sa besplatnim Internetom. Pored toga, svakodnevno su u planu i raznovrsne promocije za sve uzraste.

Pored slobodnih termina za klizanje na Trgu, tokom trajanja “Ledenog grada” na ledu su predviđene i brojne druge manifestacije i programi, kao što su škola klizanja, hokejaški turniri, modne revije na ledu i prezentacije umetničkog klizanja, ali i novogodišnje mt:s sanke sa Deda Mrazom.

U muzičkom delu će na Svečanom otvaranju i zatvaranju „Ledenog grada“ nastupiti perkusionisti, koji će uz DJ Dejana Milićevića i DJ Peppe dati podršku klizačicama u svetlećim kostimima.

Leave a Reply