Mobile · Operateri

Telenor nudi besplatan pristup olimpijskim Wap stranicama

Od danas pa do kraja olimpijske 2008. godine korisnici Telenorovog Olimpijskog pripejd paketa mogu besplatno da pristupaju sadržajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala. Na ovaj način Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, u svakom trenutku nudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportskim događajima, rezultatima utakmica uživo i sportskim vestima.

Korisnici ovog paketa imaće neograničen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Evropskog prvenstva u fudbalu, Lige šampiona i ostalih značajnih sportskih dešavanja do kraja godine.

U Olimpijskom pripejd paketu svaki treći minut započetog razgovora je besplatan, a cena minuta je ista prema svim mrežama. Takođe, korisnici mogu besplatno da skinu sedam olimpijskih postera.

Na pakovanjima Olimpijskog pripejd paketa nalaze se fotografije osmoro Telenorovih olimpijaca, sportista koji su se kvalifikovali za Igre u Pekingu i koje do početka Igara finansijski pomaže Telenor. To su vicešampionka u streljaštvu Lidija Mihajlović, prvakinja u bacanju diska Dragana Tomašević, prvak u bacanju diska i kugle Luka Rujević, rvač Kristijan Fris, veslači Nikola Stojić i Goran Jagar, i plivači Milorad Čavić i Čaba Silađi.

Olimpijski pripejd paket može se kupiti u svim Telenorovim prodavnicama i ostalim prodajnim mestima od 1. aprila, a njegova cena je 200 dinara.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa ukupno 147 miliona korisnika, od čega 2,987 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply