Internet · Mobile · Operateri

“Telenor” nudi svima mesec dana besplatnog interneta

Kompanija “Telenor” ponudiće građanima tokom septembra besplatno korišćenje Interneta 30 dana, kako bi se uverili u njegov kvalitet i brzinu

Povodom inicijative besplatnih “Internet parkova”, građani će tokom septembra moći kod kuće da testiraju brzinu i konekciju interneta na kućnom ili lap-top računaru i odluče da li žele da nastave korišćenje ove usluge.

Svetski trend “probaj i kupi” biće dostupan stanovnicima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Novog Pazara, Požege, Sente i Guče, kao i Kopaonika, Zlatibora i Tare, najavljeno je iz “Telenora”.

Svi koji žele da probaju “Telenor” internet treba da dođu na bilo koje prodajno mesto i, ukoliko ispunjavaju uslove za potpisivanje postpejd ugovora, mogu da preuzmu uređaj i odmah počnu da ga koriste.

“Telenor” je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu, sa 153 miliona korisnika, od čega više od tri miliona u Srbiji. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, “Telenor” zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply