Mobile · Operateri

Telenor organizovao koktel-dobrodošlice srpskim Olimpijcima

Svečanim koktelom kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, Olimpijski komitet Srbije i Radio televizija Srbije (RTS) poželeli su sinoć dobrodošlicu svim Olimpijcima koji su učestvovali na Igrama u Pekingu.

Pored Olimpijaca koji su učestvovali na najvećoj planetarnoj sportskoj manifestaciji ove godine, koktelu su prisustvovali i učesnici i osvajači medalja na ranijim Olimpijskim igrama, kao i brojne ugledne ličnosti iz političkog, javnog i kulturnog života.

„Ponosni smo što smo deo Olimpijske porodice koja je ove godine predstavljala Srbiju na Igrama u Pekingu. Naša podrška Olimpijskom timu Srbije doprinela je razvoju sportskog duha i olimpijskih vrednosti, za koje se i sami zalažemo. Uvažavanje drugih, prijateljstvo i izuzetnost, kao i takmičarski duh, želja za pobedom i napretkom vrednosti su koje i dalje treba da nas inspirišu i pokrenu kako bismo u svim segmentima postizali bolje rezultate, bilo da je reč o sportskim takmičenjima ili o poslovnim izazovima“, rekao je Stajn Erik Velan, generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 153 miliona korisnika, od čega 3,047 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply