Mobile · Operateri

Telenor pokreće nagradnu igru “OLIMPIJSKA LUTRIJA”

Telenor, kao generalni sponzor olimpijskog tima Srbije, pokreće nagradnu igru „Olimpijska lutrija“, koja će za sve korisnike trajati do 30. juna. Glavne nagrade su dva putovanja na Olimpijske igre u Peking, za dve osobe, čiji dobitnici će biti poznati 2. jula u podne. Do tada, pravo učešća imaju svi Telenorovi pripejd korisnici koji dopune kredit sa minimum 300 dinara odojednom i postpejd korisnici koji sa WAP portala preuzmu fotografiju sa temom Olimpijskih igara.

Korisnici koji se budu kvalifikovali za nagradnu igru, učestvovaće i u izvlačenju dnevnih nagrada. Najvrednija dnevna nagrada za sve korisnike biće telefon Samsung J700, dok su nagrade poput besplatnih SMS poruka, besplatnih minuta razgovora u mreži ili megabajta Telenor Interneta, namenjene samo pripejd korisnicima.

Izvlačenje dnevnih nagrada obavljaće se svakog dana u 12 časova, a dobitnici će biti obaveštavani putem SMS poruke. Za korisnike koji se kvalifikuju u petak, subotu i nedelju, izvlačenje će se obavljati ponedeljkom.

Svi učesnici automatski su kvalifikovani za glavne nagrade, putovanja na Olimpijske igre u Peking za dve osobe. Za učešće u nagradnoj igri „Olimpijska lutrija“ korisnici se mogu se prijaviti neograničen broj puta.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju samo fizička lica sa prebivalištem u Srbiji.

Kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije na 29. letnjim Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, zvanični je telekomunikacioni provajder nacionalnog olimpijskog tima. Telenor je takođe podržao pripreme osmoro istaknutih sportista koji su se već kvalifikovali za Peking: plivača Milorada Čavića i Čabu Silađija, atletičare Draganu Tomašević i Luku Rujevića, veslače Nikolu Stojića i Gorana Jagara, rvača Kristijana Frisa, i Lidiju Mihajlović, prvakinju u streljaštvu, čije fotografije se nalaze na pakovanjima Olimpijskog pripejd paketa.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa ukupno 147 miliona korisnika, od čega 2,987 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply