Mobile · Operateri

Telenor proširio ponudu u svojim prodavnicama

Od sada ukupna ponuda na jednom mestu: korisnici mogu da kupe i dodatnu opremu za mobilne telefone. U Telenorovim prodavnicama od danas korisnici mogu da kupe futrole, punjače, slušalice, bluetooth uređaje, kao i razvnovrstan nakit za mobilne telefone.

Na ovaj način, Telenor je proširio ponudu i omogućio korisnicima da na jednom mestu, osim željenih modela telefona i velikog broja tarifnih paketa, kupe i kvalitetnu dodatnu opremu za mobilne aparate.

Dodatna oprema za mobilne telefone za sada je na raspolaganju u šest Telenorovih prodavnica, u Beogradu u Ulici Bulevar umetnosti, Kosovskoj i Omladinskih brigada, u Novom Sadu u Ulici Modena kao i u Nišu u Tržnom centru Kalčo.

U poslednjih godinu dana, Telenor je u 29 gradova otvorio 40 prodavnica, zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine koji ova kompanija primenjuje širom sveta. Osim saveta prodavaca i mogućnosti da pre kupovine u radnji isprobaju telefone, korisnici će sada moći i da na licu mesta izaberu odgovarajuću dodatnu opremu, uz garanciju proizvođača. Time se kompletira ponuda, koja podrazumeva mobilne telefone sa garancijom, originalne delove i slanje aparata u licencirani servis. Na ovaj način Telenor doprinosi klimi legalnosti i borbi protiv crnog trišta svih sadržaja koji su vezani za oblast mobilne telefonije.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa ukupno 143 miliona korisnika, od čega 2,924 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply