Google Android · Mobile · Operateri

Telenor Srbija emitovao Android 4.0.4 ICS nadogradnju za Samsung Galaxy Note

Svi korisnici Samsung Galaxy Note uređaja a koji su na Telenor Srbija mreži mogu od danas da nadograde svoje pametne telefone na Google Android 4.0.4, tj. popularnu Ice Cream Sandwich verziju najpopularnijeg operativnog sistema za smartphone.

Dovoljno je ući u Podešavanja > O telefonu > Ažuriranje softvera > Ažuriraj i sistem će vas obavestiti o novoj verziji koju trebate preuzeti. Radi se o verziji Androida 4.0.4 sa novom verzijom Samsung interfejsa Touchwiz, “teška” 354 MB, pa preporučujem da telefon povežete na neki WiFi.

Ovako izgleda obaveštenje:

Kada se preuzme paket, krećete sa instalacijom koja traje nekoliko minuta, a nakon toga telefon se restartuje i kreće instalacija dodatnih aplikacija koje dolaze uz ICS, a nisu bili prisutni u paketu 2.3.6, kao što su S Note (S Beleška), S planer, Kies air i Crayon physics.

7930362784 7da96e5a54 z Telenor emitovao Android 4.0.4 ICS nadogradnju za Samsung Galaxy Note

Takođe, pored ovih aplikacija, sa novom verzijom Androida dolaze i nadograđeni: Gmail, Google Maps, Voice Search, Google Talk…a sada možete preuzeti i aplikacije koje rade isključivo na 4.0 verziji poput mobilne verzije Google Chromea.

Nakon instalacije, Galaxy Note radi stabilno, moža i malo tečnije nego pre, interfejs je lepši i uglađeniji, kao i sistemski font, a sa novim 4.04 aplikacijama ugođaj korišćenja je daleko bolji.

K

Leave a Reply