Mobile · Mobilne aplikacije · Operateri

Telenor u Srbiji osvaja sektor mobilnih internet usluga sa “Operom mini”

Zahvaljujući saradnji između kompanija Opera Software i Telenor u Srbiji, Telenorovi korisnici na raspolaganju imaju kompletne internet usluge na svojim mobilnim telefonima. Ova usluga biće omogućena svim korisnicima Telenora u Srbiji koji mogu da preuzmu Opera Mini preko Telenor WAP portala. Sa Operom Mini, korisnici pristupaju svim svojim omiljenim internet stranicama preko svojih postojećih mobilnih uređaja, kao što to rade preko računara.

’’Želimo da svojim korisnicima pružimo priliku da pretražuju internet bez obzira na to gde se nalaze’’, rekla je Nevena Stefanović, broadband menadžer Telenora u Srbiji. ’’Opera Mini je brza i jednostavna usluga. Omogućava korisnicima da preko svojih mobilnih uređaja koriste internet kao što bi radili preko računara. Za nas je važno da Opera Mini predstavlja brzo rešenje sa malim troškovima i zadovoljnim korisnicima’’, dodaje Stefanović.

’’Opera je počastvovana što sarađuje sa Telenorom u Srbiji, nakon uspešne saradnje sa Telenorom u Pakistanu. Nadamo se da ćemo nastaviti partnerstvo i korisnicima pružiti najbolje moguće mobilne internet usluge’’, izjavio je Jon von Tetzchner (fon Tečer), generalni direktor kompanije Opera Software. ’’Korisnici Telenora u Srbiji zaslužuju najviši nivo mobilnih internet usluga, a to im obezbeđuje Opera Mini.’’

3 thoughts on “Telenor u Srbiji osvaja sektor mobilnih internet usluga sa “Operom mini”

  1. Ne

    Imam Operu mini i stavrno je sjajna. Brza je jer kompresuje podatke, a samim tim je i jeftinija jer manje placate prenos.

  2. Nemanja

    Nešto meni nije jasno ovde. Opera je besplatna, i može je preuzeti bilo ko. Kakva je onda to saradnja? Telenor je stavio link za preuzimanje i to je sve?

  3. spin

    Za besplatno preuzimanje. Protok se ne naplacuje. Verovatno je da i su neka podesavanja na nivou servera kod Telenora sada optimizovana za rad sa Operom…

Leave a Reply