Mobile · Operateri

Telenorov Olimpijski kafić na Adi Ciganliji u Beogradu

Beograđani od danas mogu da prate sve prenose takmičenja sa Olimpijskih igara u Pekingu i učestvuju u raznovrsnim zabavnim sadržajima narednih 17 dana u Telenorovom olimpijskom kafiću na Adi Ciganliji.
U Telenorovom kafiću, koji se nalazi u u okviru poznatog gradskog mesta za izlaske „Seks i grad“, pored dva ekrana od 15 m2 i 320 mesta za sedenje, sve vreme Igara, počevši od današnjeg otvaranja u 14h, na raspolaganju posetiocima Ade biće tereni za odbojku, rvanje na pesku i basket. Građani će moći i da se fotografišu u telima poznatih olimpijaca, besplatno koriste Telenorov brzi Internet i, u slučaju potrebe, dopune bateriju mobilnog telefona. Takođe, neke od prenosa uživo će komentarisati specijalni gosti Telenora.
Najvatreniji navijači mogu da snime navijačku fotografiju ili video materijal dok bodre takmičare i da konkurišu za najbolji navijački sadržaj na sajtu „Srbija navija“ www.srbijanavija.com. Pobednički snimak biće nagrađen vrednim poklonima.
Na sportskim terenima u okviru Kafića vikendima će se održavati takmičenja u nekoliko sportova, otvorena za sve zainteresovane.
Kratkim prilozima iz Telenorovog kafića, koji će biti zabavnog karaktera i svakodenvno će se emitovati u okviru redovne emisije o Igrama, Telenor i Radio televizija Srbije nastojaće da kulturu Kine, zemlje domaćina Igara, približe gledaocima u Srbiji.
„Osim što se nadamo da će Telenorov kafić mnogima pomoći da razreše dilemu da li da idu na plažu ili da kod kuće gledaju Igre, želimo i da omogućimo što većem broju ljubitelja olimpijskih igara da gledaju prenose nadmetanja najboljih sportista, da se zabavljaju i zajedno navijaju. Na Olimpijskim igrama takmiče se sportisti koji su zahvaljujuci talentu ali i velikom radu postigli uspeh, a to su vrednosti koje Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, spremno podržava“, kaže Ana Davičo, predstavnica za medije Telenora.
Kafić je otvoren svakog dana od 10h do 17h, do 24. avgusta.

Leave a Reply