Mobile · Operateri

Telenorova Internet dopuna

Telenorovi korisnici u Srbiji mogu na jednostavan, lak i veoma brz način dopuniti prepaid kredit preko Interneta, odnosno uz pomoć eShop-a.

Na adresi http://eshop.telenor.co.yu nudi se mogućnost kupovine prepaid online dopuna u apoenima od 200, 300, 500, 700, 1000, 2000 i 5000 dinara, dok se plaćanje vrši Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama.

Nakon uspešno izvršene kupovine, Telenorove korisnika o tome obavestiti i putem SMS-a, u cilju obaveštenja o izvršenoj transakciji.

Dopuna prepaid kredita preko eShop-a obavlja se u realnom vremenu, što znači da će uplaćeni novac biti na prepaid računu istog trenutka kada se transakcija potvrdi. Telenor eShop dostupan je na adresi http://eshop.telenor.co.yu

4 thoughts on “Telenorova Internet dopuna

 1. Marijana Vukovic

  Molim jednu informaciju,za one koji su u romingu (van Srbije)dali je moguca dopuna preko interneta? Hvala puno

 2. spin

  Naravno, dopuna je moguca sa bilo koje tacke u svetu gde Vam je dostupan internet. Samo je potrebna ispravna adresa u Srbiji na koju se dostavlja izvestaj o internet dopuni. I naravno, validna kreditna kartica.

 3. spin

  Naravno, dopuna je moguca sa bilo koje tacke u svetu gde Vam je dostupan internet. Samo je potrebna ispravna adresa u Srbiji na koju se dostavlja izvestaj o internet dopuni. I naravno, validna platna kartica.

 4. Miomir

  Dali VISA ELECTRON isto vazi i dali su obavezna slova kao na kartici za unos podataka, koricenje srpske latinice?

Leave a Reply