Mobile · Operateri

Telenorovo “Čarobno klizalište”

U nastavku Meseca darivanja, Telenor poklanja svim Beograđanima besplatno klizanje na „Čarobnom klizalištu“ ispred Beogradske arene, svakog ponedeljka, od 21. decembra 2007. do 21. januara 2008. Telenor će ovom prilikom poklanjati i kape, šalove i rukavice, a tokom klizanja građani će moći da šalju SMS poruke koje će biti projektovane na zidu Arene.
Besplatno klizanje, svakog četvrtka od 10 do 13 časova, očekuje i decu bez roditeljskog staranja, kojima je kompanija Telenor obezbedila prevoz do klizališta i poklone.
„Čarobno klizalište“ prostire se na 800 m2 i u jednom terminu može da primi 200 klizača.
Telenorov mesec darivanja započeo je ponudom Unicefovih MMS čestitki na Telenorov vebsajtu i WAP portalu, čijom se prodajom pomažu Unicefovi projekti za pomoć deci u Srbiji. U Mesecu darivanja Telenor je svim svojim korisnicima ponudio i minut razgovora po ceni od samo jednog dinara.

One thought on “Telenorovo “Čarobno klizalište”

  1. jelena

    “svim Beogradjanima besplatno klizanje” nije tacna informacija, jer je cena ulaznice za 1 termin 150 din, a i rentiranje klizaljki takodje 150 din….. sto jeste jeftinije nego inace, ali nije besplatno….

Leave a Reply