Google Android · Mobile

Toshiba AT100 sa Android 3.1 Honeycomb sistemom

Toshiba je danas objavila da će njen najnoviji multimedijalni tablet računar biti dostupan u Srbiji početkom novembra 2011. godine. Nakon najave početkom 2011, ovaj uređaj će se zvati Toshiba AT100 i kombinovaće vodeći hardver sa Android™ 3.1, Honeycomb, kako bi njegove raznovrsne funkcije omogućile korisnicima da uživaju u brojnim doživljajima kao što su pretraživanje interneta, čitanje emaila, gledanje HD filmova, čitanje elektronskih knjiga i onlajn novina i druženje sa prijateljima na društvenim mrežama.

Idealan za korisnike koji žele da uživaju u kompletnim HD performansama na svom tabletu, Toshiba AT100 kombinuje NVIDIA® Tegra™ 2 procesorsku tehnologiju sa Android 3.1, čime obezbeđuje i snagu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu. Njegov HD kapacitivni displej od 25,7cm (10,1 inča) je idealan za gledanje filmova, a Adobe® Flash® podrška, Toshiba Resolution+ za poboljšanje slike i inovativna tehnologija zvuka garantuju savršene multimedijalne performanse.

Ekran osetljiv na dodir uređaja Toshiba AT100 omogućava jednostavno i intuitivno pretraživanje interneta i društveno umrežavanje. Wi-Fi konekcija daje pristup internetu, dok izdržljiva baterija obezbeđuje do 7 sati uživanja u emitovanju multimedijalnog sadržaja jednim punjenjem1. Modernog dizajna i težine od samo 765 g, dovoljno je kompaktan da se nosi sa sobom i pruži savršen doživljaj upotrebe u pokretu.

Integrisani USB i HDMI portovi takođe omogućuju fleksibilnost povezivanja sa uređajima i deljenje i čuvanje sadržaja. Pristup platformama Toshiba Places i Android Market™ omogućava korisnicima izbor od preko 250.000 aplikacija. Kamere sa prednje i zadnje strane takođe predstavljaju savršenu kombinaciju za mobilni video čet i visok kvalitet fotografija i video materijala.

Asortiman dodatne opreme

Toshiba AT100 je kompatibilan sa nizom opcione2 dodatne opreme. Poklopac uređaja AT100, površine otporne na klizanje, u ponudi je u šest modernih boja, uključujući jabuka zelenu, blaženstvo lavande, fuziju maline, mesec plavu, nebo srebrnu i crnu.

AT100 Multi-Dock sa HDMI® konektorom za TV omogućuje korisnicima da sadržaj puštaju na HD televizoru sa širokim ekranom preko HDMI konekcije.

Eksterna futrola, AT100 Cover, nudi zaštitu i služi i kao postolje za udobno kucanje i puštanje multimedijalnih sadržaja. Takođe su dostupna zamenska pakovanja baterija i AC adapteri.

Leave a Reply