Mobile

Toshiba EXCITE PURE serija tableta

Uz intuitivni ekran osetljiv na dodir dijagonale 10,1″, neophodne načine povezivanja i dovoljno snage za sve vaše multimedijalne potrebe, pristupačniToshiba Excite Pure tablet radi brzo, glatko i spreman je za sve vaše potrebe.

Od atraktivnog stila i odličnog trajanja baterije do energičnih performansi koje vam pruža operativni sistem Android 4.2, Jelly Bean, ovaj pametni tablet možete da držite uz sebe ceo dan, svaki dan.

Snažni NVIDIA Tegra 3 mobilni procesor pruža besprekoran i brz doživljaj, dok opcionalna 3G/4G veza omogućava bežični pristup na svakom mestu. Zahvaljujući konektoru za micro SD karticu, imate slobodu da delite sadržaj ili širite prostor za skladištenje izvan kapaciteta ugrađenog SSD uređaja od 32 GB. Tako možete još više zabave da ponesete sa sobom na putovanja. Ili uživajte u njoj kod kuće na televizoru velikog ekrana ili 3D televizoru koristeći mikro HDMI priključak.

NVIDIA Tegra 3 procesor brzo izvršava najzahtevnije aplikacije, i sjajnog je odziva. Pregledanje interneta i HD video su glatkiji, aplikacije rade brzo, dok jekvalitet igranja igara kao na konzoli. S obzirom na to da je utrošak energije manji tokom obavljanja ovih zadataka, možete i duže da uživate u zabavi.

g1 excite pure Toshiba EXCITE PURE serija tableta

Kod kuće možete jednostavno da povećate mobilne zabavne sadržaje za prikazivanje na velikom ekranu ili kroz zvučni sistem koristeći mikro HDMI vezu. Ili gledajte sadržaj u 3D tehnologiji ako imate 3D televizor. Možete čak i da se povežete sa uređajima u blizini bez pristupnih tačaka koristeći podršku za Wi-Fi Direct. A pomoću Bluetooth 4.0 veze očekujte superbrz prenos datoteka između tableta i drugih mobilnih uređaja u krugu od 100 m.

Baterija omogućava udoban celodnevni rad i koriščenje uređaja.  Excite Pure pruža dugotrajnu zabavu, koja omogućava do 9,5 sati reprodukcije video sadržaja sa potpuno napunjenom baterijom.

Leave a Reply