samsung
Mobile

Treća generacija Samsung Galaxy Ace modela

Danas je  Samsung zvanično predstavio treću generaciju entry-level Galaxy Ace serije –Samsung Galaxy Ace 3, koji je po karakteristikama veoma sličan prošlogodišnjem Galaxy S3 mini modelu.

 

samsung

Galaxy Ace 3 sada za razliku od prethodnika pokreće  dvojezgarni procesorkoji radi  na  1 GHz, dok će LTE verzija imati 200 MHz brži procesor – 1,2 GHz. Ekran je dijagonale 4 inča sa rezolucijom 800×480 piksela, a tu su i 5-megapikselna kamera pozadi i  VGA kamera napred. Telefon dolazi sa Androidom 4.2, a postojaće dve verzije 3G i LTE, koje će se razlikovati i po dostupnoj memoriji: 3G verzija imaće 4 GB, a LTE 8 GB interne memorije, koja se može proširiti microSD karticama.

galaxy aces Samsung Galaxy Ace 3 zvanično predstavljen

5-megapikselna kamera sada je opremljena skoro svim funkcijama kao i S4 , uključujući Sound & Shot, Best Photo, Buddy Photo Share, kako bi olakšali deljenje sadrćaja među prijateljima.

Takođe, za razliku od prethodnih Galaxy modela, a najsličnije Galaxy S4 modelu, novi Galaxy Ace 3 dobiće i nove softverske dodatke, kao što su: S Translator, S Travel, S Voice, pa čak i Smart Stay koji prepoznaje da li korisnika gleda u ekran i gasi ga tek kada ne registruje pogled korisnika.

Samsung GALAXY Ace 3 3G Version Product Specifications1 Samsung Galaxy Ace 3 zvanično predstavljen

Samsung GALAXY Ace 3 LTE Version Product Specifications Samsung Galaxy Ace 3 zvanično predstavljen

izvor: androidrevija.com

 

Leave a Reply