Mobile

Tri iPhone aplikacije za novu Opel Astru

YourCoup se pridružuje YourBeat i YouStar aplikacijama, kao treća besplatna iPhone aplikacija, koja prati novu Opel Astru. YouStar omogućuje uređivanje Astra oglasa, YourBeat daje pristup Internet muzičkoj listi, a YourCoup je pilot verzija video igre, u kojoj vozite najnovije kompaktne limuzine.

Kao i prethodne dve aplikacije, YourCoup se bazira na filmskom traileru oglasa nove Opel Astre. U igri morate pomoći junacima da ukradu planove koji pripadaju zlom vlasniku kazina. Vaša uloga je vožnja automobila sa ciljem dolaska u kazino na vreme. U igrici se susrećete sa tri izazova. Morate testirati svoje vozačke sposobnosti, sposobnosti pronalaženja puta i kontrole brzine. Ali u tome niste sami: možete podeliti svoje rezultate i oduševljenje sa prijateljima na Facebooku.

Aplikacije su dostupne za besplatan download na iTunes Store-u. Možete ih koristiti na iPhone i iPod Touch uređajima. Predstavljanju zabavan način sticanja osećaja za sportski stil i pionirski duh novog vozila. Sve tri aplikacije prikazuju ključne inovativne tehnologije, dizajn i dinamiku vožnje nove Opel Astre.

Ako volite filmove, muziku ili igre, ili jednostavno volite sportske i elegantne automobile, svakako trebate isprobati ove aplikacije.

Leave a Reply