Mobile

U novom “Mobi” magazinu testovi Samsung U900 Soul i HTC Touch Cruise-a

Ovog meseca pripremili smo pregršt premijernih testova, a moći ćete da ih pročitate samo u Mobiju. Kao najzanimljiviji, ističemo Samsung Soul, koji nas je oduševio svojom neobičnošću, kao i dizajnom.

Naslovna Mobija 41

Motorola se stidljivo vraća na naše tržište, i to prvenstvano zahvaljujući tome što se telefoni ovog proizvođača nalaze u postpejd paketima domaćih operatora. Izbor za ovaj mesec pao je na ultramodel V9 i jeftini F3, jedan od najjednostavnijih telefona na tržištu. Takođe, iznenadićete se koliko je detalja iz više klase Sony Ericsson preneo na srednju, pa je tako K630i dobio Walkman plejer, iako ne pripada W seriji telefona. Ipak, ostale pojedinosti pročitajte u tekstu.
Od ovog broja imate priliku da čitate i o temama vezanim za usluge i prateći program domaćih operatora, a ovoga puta izbor je pao na 3G mt:s pakete, koji vam omogućavaju da uživate u blagodetima mobilnog Interneta gde god da se nađete.

 

Pored toga, vratili smo i rubriku Extra, u kojoj, kao što znate, ne predstavljamo samo mobilne telefone, nego i dodatnu opremu, pišemo o zanimljivostima, recimo o skupim telefonima i slično. Tema broja donosi vam pregled Zedge usluga. Ovaj portal jedinstveno je mesto na Internetu i nudi obilje multimedije, poput slika, animacija, muzičkih klipova, video materijala, tema, kao i mogućnost kreiranja sopstvenih fajlova. Na kraju, potrudili smo se da vas obradujemo i ubacivanjem još šest telefona u Naš izbor, jednu od najčitanijih rubrika, pa se tako broj modela koje ona predstavlja popeo na preko 140! Nadamo se da će vam se novine dopasti i da ćete uživati uz novi, poboljšani sadržaj Mobija.

Sadržaj Mobija 41

Aktuelnosti

Test:
Samsung U900 Soul
HTC Touch Cruise
Motorola V9
Sony Ericsson Z320i
Motorola MOTOFONE F3
Sony Ericsson K630i

Uporedni test
Telefoni najniže klase

Tema broja:
Besplatna multimedija

Extra:
Google Android

Wireless:
3G Net paketi

Naš izbor:
Tabelarni pregled 142 telefona sa cenama!!!

Leave a Reply