Mobile · Operateri

U ponudi VIP-a tri atraktivna prepaid mobilna telefona i bonus kredit od 1.500 dinara

Vip je od danas jedini mobilni operater u Srbiji koji nudi tri atraktivna modela mobilnih telefona svojim prepaid korisnicima. Svaki korisnik koji kupi jedan od Vipovih promotivnih prepaid paketa sa mobilnim telefonima marke Samsung C260, Vodafone 526 ili Vip 226, biće nagrađen bonus kreditom u iznosu do 1.500 dinara (sa PDV-om). Korisnik će biti u prilici da svoj novi mobilni telefon i bonus koristi sa punom fleksibilnošću pripejd ponude.

U ponudi se nalazi mobilni telefon marke Samsung C260, modernog dizajna, na preklop, u crvenoj boji, po punoj ceni od 2.999 dinara (sa PDV-om) i promotivnim bonus kreditom od 1.500 dinara (sa PDV-om), koji praktično snižava krajnju cenu telefona na 1.499 dinara (sa PDV-om). Primenom istog promotivnog mehanizma (maloprodajna cena telefona – bonus kredit), korisnik bi za preostala dva telefona iz ove promocije na kraju trebalo da izdvoji: 2.499 dinara (3.999 dinara – 1.500 dinara) za Vodafone 526, ultra tanak telefon sa kamerom, koji ima kolor ekran od 65.000 boja, MMS, WAP pretraživač; odnosno svega 499 dinara (1.999 dinara –1.500 dinara) za Vip 226, moderan telefon od stila namenjen pre svega onima koji telefon koriste za razgovore i slanje SMS poruka.

Bonus kredit u ukupnoj vrednosti od 1.500 dinara biće u potpunosti podeljen u deset jednakih mesečnih rata, pri čemu svaka rata vredi 150 dinara. Korisnik samo treba da dopuni svoj prepaid račun sa najmanje 150 dinara mesečno, a Vip će automatski na isti taj račun uplatiti dodatnih 150 dinara bonus kredita. To može da se uradi 10 puta, u ukupnom vremenskom periodu od 24 meseca posle aktivacije.

U svaki paket je uključen i besplatni broj mobilnog telefona i 50 dinara početnog kredita. Vipova nova ponuda će biti dostupna u celoj Srbiji, u 32 Vipova prodajna centara i kod mnogih izabranih partnera dok traju zalihe.

-Vip ovom promocijom ponovo sluša potrebe korisnika i izlazi sa privlačnom ponudom za sve pripejd korisnike  kojima je potreban novi mobilni telefon po veoma povoljnoj ceni i sa svim pogodnostima prepaid -a – ističe Alexander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile d.o.o.

Korisnici koji kupe jedan od ponuđenih Vipovih prepaid paketa koristiće veoma atraktivnu prepaid tarifu od svega 4.9 dinara po minutu razgovora i cenu SMS poruke od samo 1.9 dinara. Ova jednostavna tarifa odnosi se na pozive prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji, 24 sata, 7 dana u nedelji.

Leave a Reply