Mobile

U Srbiji počela prodaja Lenovo smart telefona

U Srbiji je počela prodaja smart telefona „Lenovo”. Telefoni mogu da se kupe ili naruče u prodavnicama „Win-Win”, posredstvom mrežne stranice winwin.rs, poceni od 16.490 do 60.000 dinara.

Kompanija Lenovo i “WinWin” prvi put u regionu, predstavili su najnoviji portfolio smart telefona, prikazavši liniju od osnovnih do modela visoke klase, predvođene modelom K900. U ekskluzivnom prostoru “Promenada”, gosti i partneri kompanije Lenovo su imali priliku da iskuse nove smart telefone koji su namenjeni različitim stilovima života, interesovanjima i finansijskim mogućnostima.

Vodeći model ove linije je super tanki vrhunski model K900, namenjen zahtevnim korisnicima koji prate tehnološke trendove. Inovativni dizajn i performanse čine K900 savršenim izborom za one koje vodi maksima „Snaga u tvojim rukama”. Na srpskoj premijeri je takođe predstavljen i P780, Android smart telefon visoke klase, posebno dizajniran za poslovne korisnike, kojima je potrebno da baterija dugo traje, zatim S820 Android model srednje klase za one koji prate trendove i koriste multimedijalne usluge u velikoj meri, kao i pristupačan, ali odlično opremljen model A390. Svi oni prenose poruku „Snaga u tvojim rukama”.

„Smart telefoni su svakako jedna od ključnih komponenti naše PC+ strategije. Lenovo ima ambiciju da predvodi PC+ eru i današnje predstavljanje je dodatni dokaz naše posvećenosti toj strategiji. Smart telefoni brzo postaju primarna platforma za rad, zabavu i društvene mreže za korisnike i mi smo presrećni jer predstavljamo portofolio smart telefona u Srbiji, kao prvoj u ovome delu sveta”, rekao je Ivan Bozev, generalni menadžer za region jugoistočne Evrope, Lenovo EMEA.

lenovo-k900

Osim izuzetnog portfolija smart telefona, kompanija Lenovo juče je predstavila i još dva tablet računara. Jedan od njih je Lenovo A1000, tablet od 7 inča sa sjajnim poboljšanjima zvuka i živih boja. Njegove manje dimenzije ga čine savršenim za nošenje, slušanje muzike, čitanje knjiga, Internet surfovanje ili gledanje filmova bilo gde i bilo kada. Tu je i Lenovo S6000, precizno izrađen, neverovatno tanak (8,6 mm) i lagan (560 grama), sa brzom 3G vezom. Njega pokreće procesor sa četiri jezgre (quad core), poseduje brzu 3G mrežu i IPS displej.

U ovom portfoliju, dizajneri kompanije su se fokusirali na uspostavljanje sklada između tananog i laganog i sjajnih performansi. Većinu telefona u portfoliju pokreću quad core procesori, dok mnogi nude opciju korišćenja dve SIM kartice. Proizvodi su dostupni srpskim korisnicima od 18. oktobra.

Kako su smart telefoni postali sveprisutni, zahtevi korisnika od uređaja koji se nalaze na vrhu liste su porasli, a dizajn i upotrebljivost samog uređaja sve više dobijaju na značaju. K900 pomera granice kada se radi o ovim parametrima. K900, sa svojih 6,9 mm, je nadaleko najtanji telefon u svojoj klasi, a sa težinom od samo 162g, može nesmetano da sklizne u džep ili torbu. Napravljen od legure nerđajućeg čelika i polikarbonata u Unibody kalupu, K900 uprkos svom laganom izgledu, uspeva da zadrži snažan i oštar izgled.

Leave a Reply