Unicredit mobilne aplikacije
Mobile

UniCredit Banka unapredila mobilno bankarstvo na iOS, Android i Windows platformama

UniCredit Banka dodatno unapredila svoje mobilno bankarstvo za tri operativna sistema – iOS, Android i Windows

Idući u korak sa izazovima tehnološkog razvoja, UniCredit Banka konstantno radi na unapređenju svog mobilnog bankarstva.

Tako je sada, zahvaljujući unapređenim softverskim rešenjima, pristup ovom servisu moguć i putem tablet uređaja sa Android (minimum 3.0) i iOS (minimum 5.1.1.) operativnim sistemima.

Unicredit mobilne aplikacije

Unicredit mobilne aplikacije

 

Takođe, težeći da svojim korisnicima obezbedi najviši mogući nivo sigurnosti kada je elektronsko bankarstvo u pitanju, UniCredit Banka je nedavno implementirala aplikaciju Mobilni token ( M Token), koja predstavlja još jedan jednostavan i brz način finansijskog poslovanja, a koja omogućava klijentima da komuniciraju sa svojom bankom bez obzira na to gde se nalaze i da vrše uplate nezavisno od radnog vremena ekspozitura. Naime, za pokretanje aplikacije neophodan je PIN koji korisnik samostalno kreira i koji je poznat isključivo njemu.

 

Zahvaljujući M Token aplikaciji, klijenti imaju mogućnost da se, pomoću jednokratne lozinke uloguju na online banku, dok im je QR kod potreban kako bi mogli da potpisuju platne naloge, kao i da samostalno vrše podešavanja unutar same aplikacije. Mobilni token se može instalirati na svim modelima mobilnih telefona koji podržavaju JAVA aplikaciju, iOS, Android, i Windows operativne sisteme, ali i na tablet uređajima. Za korišćenje Mobilnog tokena nije potrebna internet konekcija, a dostupan je i u romingu. Aplikaciju je moguće instalirati samo jednom na jednom uređaju, ili mobilnom telefonu ili tabletu, i na taj način ona je zaštićena od kopiranja i instaliranja na druge uređaje. Aktivacioni kod može se iskoristiti samo jednom. Podaci koji su vezani za račune i PIN kod ne ostaju sačuvani u uređaju.

 

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.600 ekspozitura i više od 145.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.500 ekspozitura (uključujući Poljsku i Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini. Na Baltiku, UniCredit je prisutan putem Lizinga

Leave a Reply