Mobile

UTOK i700 i nova serija UTOK tableta

Broj ljudi koji koristi tablet se skoro udvotručio u poslednjih nekoliko godina. Veće tržište donosi i veću konkurenciju pa danas postoji velika ponuda tablet uređaja što često otežava donošenje  prave odluke prilikom kupovine.

Danas vam predstavljemo tablet UTOK i700 koji se nedavno pojavio na našem tržištu, a opremljen je moćnim Intel procesorom.

utok

UTOK i700 svojim dopadljivim dizajnom i kvalitetnim hardverom u startu ukazuje na kvalitet. Ovaj moćni tablet sa ekranom od 7 inča rezolucije 1024×600 px pokreće Intel Dual Core Z2520 procesor brzine 1.2 GHz, a u sebi ima ugrađeno 8 GB interne memorije i 1GB RAM memorije (kapacitet memorije je moguće proširiti dodatnom microSD karticom kapaciteta do 32GB).

 Baterija velikog kapaciteta od 3000 mAh mu omogućava veliku autonomiju u radu. Kvalitetan hardver prati i poslednja verzija Android operativnog sistema Kit Kat 4.4. Osim standardno ugrađene prednje i zadnje kamere, UTOK i700 poseduje i Bluetooth 4.0.

Ono što zaista raduje je da ćete uz svaki kupljeni uređaj  dobiti i SanDisk microSD karticu od 8 GB.UTOK i700 predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je brzina, pouzdanost i funckionalnost na prvom mestu.

Leave a Reply