Mobile

Vandali ponovo unuštili Strawberry drvo u Novom Sadu

Strawberry drvo u Novom Sadu isčupano je već sedmi put?!

Tačno pre godinu dana gradonačelnik Novog Sada zajedno sa direktorom „Elektrovojvodine“ i predsednikom kompanije „Starwberry energy“ Milošem Milisavljevićem prisustvovao je postavljanju prvog javnog solarnog punjača u Novom Sadu na platou ispred SPENS-a.

Kompanija „Strawberry energy“ koju čine studenti iz Srbije nagrađeni za projekat javnog solarnog punjača prvom nagradom u evropskom takmičenju „Održiva energija Evrope 2011“ u Briselu, u saradnji sa Zavodom za izgradnju grada Novi Sad i Elektrovojvodinom, „zasadili“ su treće po redu u Srbiji „Strawberry Drvo“ u Novom Sadu.

Zašto se sa toliko nepoštovanja odnosimo prema vrednom pronalasku naših studenata, istraživala je Radio — televizija Vojvodine.

3 thoughts on “Vandali ponovo unuštili Strawberry drvo u Novom Sadu

  1. ivan

    i u Obrenovcu je ista prica. Kod nas je postavljeno prvo Strawberry drvo u Srbiji, ali sta nam to vredi kad je grad pun neobrazovanih divljaka koji cupaju kablove iz drveta, valjda misleci da su unutra pravi punjaci, pa da ih posle prodaju na ulici.Ne kapiraju da su to samo kablovi. Nije ovo za nas, ne vredi…

  2. Milos

    I dobro, ko ovde kome pravi pare za instaliranje jedne te iste stvari po sedmi put? Zar je moguce da ne moze jenda jeftina IP kamera da se instalira i da se ozbiljno stane na put huliganstvu u Srbiji?

  3. Dejan

    A jel kažnjen NEKO oprethodnih puta??? Nije!!! Novim Sadom vladaju huligani i “navijači”… Policija ništa ne radi! Ustvari jure babe koje prodaju jaja ispred samousluga-da time se bave.

Leave a Reply