Mobile · Operateri

Velika SMS promocija mt:s-a

Pošaljite prazan SMS na broj 200, po ceni od 200 din (sa PDV-om) i dobićete od mt:s-a na poklon 1200 poruka ka nacionalnim destinacijama.

Promocija važi za korisnike TIPI prepaid tarife. Promocija traje do 31.07.2008. godine i bonus možete dobiti samo jednom u toku trajanja promocije.

Za korišćenje bonus SMS poruka nemate vremensko ograničenje.

One thought on “Velika SMS promocija mt:s-a

  1. Caca

    Stari sam korisnik mreze 064 i imam gotovo sve pohvale. Od dobre komunikacije sa operaterima emailom, telefonom, u zivo do dometa, (mada imam ponekad problem u prizemljima i suterenu, kao i kada se nadjem u Gornjoj Trepci), ali niko nije idealan.
    Mislila sam da su promocije porez za naivne, ali sam se prevarila. Koristila sam promociju 980+ i to dva puta i danas redovno dobijam 100 din kredita + 50 besplatnih sms-ova i to redovno mesecno na datum uplate sve do isteka 10 meseci. Jedna mi je istekla a druga je pri kraju.
    Kada sam dobila obavest za ovu od 1200 sms-ova bilo mi je nesto nejasno da se uplacuje na trocifren broj. Tog momenta sam bila na Galenici, gde u Maxi marketu ima ispostava MT:s , pa sam upitala da li je to istiana. Radnici su mi potvrdili i odmah sam uplatila. Stigla je obavest da ce aktivirati za 24 h. Medjutim nije proslo ni pola sata a meni je leglo 1200 besplatnih sms poruka. MT:s ne bi ni za koju drugu mrezu menjala. Samo neka nastave. Pozdrav od korisnika 064xxx9065

Leave a Reply