Mobile

Velika žurka za Samsung Galaxy SIII Mini

Povodom predstavljanja novog Samsung Galaxy SIII Mini mobilnog telefona, u petak 14. decembra biće održana velika Samsung promotivna žurka u klubu Mixer House u Karađorđevoj ulici br. 46

Kompanija Samsung Electronics je za ovo specijalno veče pod sloganom „Mini Thing Big Gig“, za sve ljubitelje tehnologije i dobrog provoda pripremila brojna iznenađenja i dobru zabavu. Na žurci koja počinje u 22 sata nastupiće vrhunske zvezde house muzike „The Shapeshifters“, „Prok&Fitch“, „Audiowhores“ , kao i domaći DJ-evi Pookie i Girly Night.

Za sve mlade i energične ljude koji žele praktičan smart telefon, Samsung će, tokom ove večeri, predstaviti svoj najnoviji model iz Galaxy serije. GALAXY S III Mini je kompaktna verzija vodećeg smart telefona GALAXY S III. Ovaj model ima odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III. Sve ovo je spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča.

GALAXY S III Mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III Mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Minimalistički zaobljeni okvir ovog modela pruža izuzetno prirodan osećaj, a takav utisak ostavlja i ekran, teme za displej i melodije zvona. Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža fantastičan doživljaj gledanja multimedijalnih i internet sadržaja u blistavim i kristalno jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

Leave a Reply