Mobile

Verbatim dodaci za iPhone 6

Uporedo sa novim modelima iPhone-a predstavljen je i Ultra-Slim Portable Power Pack, savršeni partner za punjenje.

Kako bi adekvatno ispratio izlazak novog iPhone-a 6, čija je prodaja nedavno počela, Verbatim – pionir u skladištenju podataka i sve značajniji igrač na području dodataka za tablete, e-čitače i pametne telefone – predstavio je atraktivne i povoljne navlake Folio, osmišljene kako bi ponudile dodatnu zaštitu korisnicima iPhone-a 6 i iPhone-a 6 Plus.

Poput navlaka Folio za uređaje sa Androidom i starije modele iPhone-a, nove navlake su elegantnog dizajna i nude zaštitu od slučajnih udaraca i ogrebotina, bez da dodaju značajnu dodatnu masu ili dimenzije (navlaka za iPhone 6 teži svega 45 grama). Navlake sigurno pričvršćuju iPhone u tvrde korice zalepljene sa svoje unutrašnje strane.

Smart Stand ugrađen u navlake Folio omogućuje da se iPhone sigurno postavi u horizontalan položaj, kako bi se olakšalo gledanje filmova. Preklopna prednja strana omogućava potpuni pristup ekranu iPhone-a samo jednom rukom kao i pristup svim tasterima bez potrebe da vadite uređaj iz navlake. Magnetski mehanizam drži navlaku čvrsto zatvorenom, a istovremeno omogućava jednostavno i praktično otvaranje jednim potezom.

Verbatim Folio smapanj zlatna

Verbatim-ove navlake Folio kompatibilne su sa iPhone-om 6 i iPhone-om 6 Plus. Korisnici mogu birati između čelično plavog modela (oznaka proizvoda 49870 za iPhone 6 i 49872 za iPhone 6 Plus) i modela šampanj-zlatnog kolorita (oznaka proizvoda 49871 za iPhone 6 i 49873 za iPhone 6 Plus). Cena ovih proizvoda na evropskom tržištu iznosi oko 30 €.

Verbatim napaja iPhone 6 poboljšanim Ultra-Slim Portable Power Packom

Savršeni partner za punjenje novih iPhone-a 6 i iPhone-a 6 Plus, ali i raznih drugih uređaja uključujući tablete, pametne telefone koji se pune putem micro USB priključka i bežične Bluetooth® slušalice, Ultra-Slim Portable Power Pack je kompaktan i robusan prenosni punjač kapaciteta 4200 mAh koji se lako smešta u džep ili torbu, što ga čini idealnim za korisnike koji su stalno u pokretu.

LED oznake pokazuju kada je punjač u potpunosti napunjen i kada ga treba dopuniti. Uz punjač dolazi i USB kabal za punjenje uređaja, ali i samog Power Packa. Korisnici iPhone-a 6 mogu jednostavno koristiti kabl koji su dobili sa svojim uređajem kako bi ga napunili putem Portable Power Packa.

Dostupan u crnoj (oznaka proizvoda 98450), beloj (98454) ili crvenoj boji (98453), Ultra-Slim Portable Power Pack prodaje se u radnjama širom Evrope po prosečnoj ceni od 30 €.

Leave a Reply