Mobile

Verbatim Portable Power Packovi – dodatna energija u pokretu

Moćni i praktični Power Packovi za iPad, iPhone, pametne telefone, tabletna računara, e-čitače, Bluetooth slušalice i druge uređaje nude do 10.000 mAh dodatne energije.

Verbatim je predstavio liniju Portable Power Pack, koja proširuje ponudu kompanije nagrađivanih uređaja i omogućava korisnicima da razgovaraju duže, slušaju više muzike, igraju više igara i gledaju više filmova bez brige o tome hoće li ostati bez baterije.

“Prenosiva elektronika postala je sastavni deo naših života, ali sa dodatnom produktivnošću i mobilnošću dolazi i briga o trajanju baterije,” kaže Simon Keighley, Product Manager za grupu Accessories and Peripherals u kompaniji Verbatim. “Verbatimova nova linija Power Pack oslobađa korisnike brige, a istovremeno zadržava višestranost, praktičnost i prenosivost mobilnih uređaja. Intuitivni i jednostavni za upotrebu, Power Packovi se jednostavno pune, pakuju i povezuju sa vašim mobilnim uređajima kako bi im produžili trajanje baterije ako se za to ukaže potreba.”

Dostupni u više kapaciteta i stilova, uključujući model od 10.000 mAh, Verbatimovi Power Packovi produžavaju trajanje baterije, što ih čini idealnima za poslovna putovanja i godišnje odmore, ekskurzije i kampovanja, kao i za razne druge aktivnosti. Svi Power Packovi su veoma tanki kako bi bili što lakše prenosivi, a istovremeno nude dovoljno snage da napune čak i najzahtevnije uređaje.

AA Power Pack

Jednostavno pretvorite bilo koje četiri alkalne ili punjive AA baterije u dodatni izvor napajanja za iPhone, iPod, uređaje sa micro USB napajanjem, e-čitače ili bežične Bluetooth slušalice. Power Pack eliminiše potrebu za pronalaženjem električne utičnice, putnog konvertora i razne adaptere. Manji od mobilnog telefona, AA Power Pack nudi dodatno punjene gdje god se nalazite, jednostavnim korišćenjem AA baterija. Preporučena maloprodajna cena iznosi 1599 dinara.

Ultra-Slim Power Pack

Dizajniran za mobilne korisnike, ovaj Power Pack veličine kreditne kartice koji nije teži od 50 grama i može se jednostavno smestiti u svaki džep ili torbicu. Ultimativno prenosiv, sa litijum-polimerskom baterijom od 1.200 mAh, Ultra-Slim Power Pack nudi dodatnu snagu za sve koji cene što lakšu prenosivost, uključujući studente, bicikliste i poslovne korisnike. Preporučena maloprodajna cena iznosi 2199 dinara.

Portable Power Pack

Džepni punjač nudi dodatno vreme za razgovor i igranje tokom nepredviđenih događaja poput kašnjenja aviona ili hitnih slučajeva. Praktičan i atraktivan, Portable Power Pack opremljen je litijum-ionskom baterijom od 2.200 mAh i micro USB kablom za punjenje. Možete ga koristiti za micro USB uređaje, iPhone ili iPod. Preporučena maloprodajna cena iznosi 2599 dinara.

Dual USB Power Pack

Praktičnost i fleksibilnost su osnovne odlike ovog punjača. Idealan je za one koji često putuju kao i za poslovne korisnike koji traže što jači izvor prenosivog napajanja. Dual USB Power Pack nudi poseban priključak za iPad port i dodatni USB priključak koji se mogu koristiti istovremeno. Litijum-polimerska baterija nudi izuzetno visok kapacitet od 10.000 mAh, a Power Pack je bez obzira na to lagan i tanak, zahvaljujući tome možete ga jednostavno smestiti u bilo koju putnu torbu, ranac ili aktovku. Preporučena maloprodajna cena iznosi 6499 dinara.

Leave a Reply