Mobile

Video u pokretu – Rešite se dosade zauvek sa Sony Ericsson W995 Walkman mobilnim telefonom

Doživite potpuno iskustvo zabave u pokretu s W995 Walkman™ mobilnim telefonom i iskusite njegov videostil, mogućnosti i peformanse prilagođene reprodukciji video sadržaja. Na W995 Walkman™ uređaju je po prvi puta predstavljena usluga Media Go™ koja prebacuje, reprodukuje i organizuje zabavu u većini formata na vaš mobilni telefon jednostavno i bez puno truda.

Zabavljate se kao nikada do sada sa jednim moćnim video mobilnim telefonom; gledajte vesti, TV emisije, filmove u vrhunskom kvlitetu videa ili pogledajte najnoviji video na YouTubeu™ koristeći Turbo 3G ili WiFi™ bežično spajanje. Upotpunjen sa 8,1 megapikselnim fotoaparatom i Walkman™ playerom, sa jasnim i čistim audio doživljajem, W995 Walkman™ je najnoviji mobilni telefon koji će vas zabavljati dok ste u autobusu, na pauzi za ručak ili dok čekate autobus.

Uz pomoć Media Go™ usluge jednostavno i lako može sa sobom da nosite razne zabavne medije . Ova jedinstvena Sonyeva aplikacija ima svoj globalni svetski debi na W995 Walkman™ mobilnom telefonu i omogućava da bez puno truda i automatski prenosite bilo koji audio zapis, fotografiju ili video klip između svog telefona i računara.

Takođe preko direktorijuma možete vrlo jednostavno da pronađete i podcaste sa uzbudljivim sadržajem – samo dva klika i krećete, gledajte akciju uz potpuni umetnički utisak  na kristalno čistom ekranu dijagonale 2,6 inča.

„Uz Media Go™ uslugu ne morate više brinuti o raznim formatima, rezoluciji, niti o brzini slike.“ objašnjava Alexandre Cardon, globalni voditelj marketinga proizvoda u Sony Ericssonu. „Više se neće događati da se video klip koji prebacite sa računaea na svoj telefon reprodukuje u niskoj rezoluciji ili u lošem kvalitetu. Sa Media Go™ uslugom i W995 telefonom doživljaj je jednako dobar kao i na vašem računaru.”

W995 Walkman™ telefon spaja najbolje audio iskustvo telefona ikada, te ga proširuje vrhunskim video mogućnostima i mogućnostima razmene i deljenja sadržaja, koje su najbolje u klasi, da bi ponudio najpotpuniji komunikaciono-zabavni paket današnjice.“ izjavio je Alexandre Cardon. „Ovaj moćni mobilni telefon donosi najbolju moguću video rezoluciju koja može stati u vaš džep te vek trajanja baterije dovoljan da bi se pogledala dva dugometražna filma. W995 takođe dolazi upotpunjen sa nagrađivanim čistim, jasnim zvučnim doživljajem (Crystal Clear Audio) te sa fotoaparatom od 8,1 megapiksela za vrhunski kvalitet slike i zvuka dostupnu u mobilnim telefonima.“

Postavite telefon na ugrađeni držač i gledajte video sadržaje sa svojim prijateljima dok pojačavate zvuk na snažnim ugrađenim stereo zvučnicima. W995 dolazi upotpunjen sa izvrsnim zvukom za filmove, kao i za vaše omiljene pesme. Jasan Stereo (Clear Stereo), Jasan Bass (Clear Bass) i HPM-77 vrhunske slušalice koje dolaze sa telefonom čine doživljaj muzike u pokretu jednak onom kao da sedite u studiju za snimanje i slušate svoj omiljeni bend uživo! Za sledeći nivo čistog zvučnog doživljaja, na odabranim tržištima HPM-77 zamenjuju HPM-88, slušalice sa poništavanjem buke.

Da bi upotpunili iskustvo zabave usavršite svaku sliku uz pomoć autofokusa, fleša i funkcije Prepoznavanja lica (Face Detection). Uhvatite prave boje na fotografijama sa 8,1-megapikselnim fotoaparatom i izradite fotografije do potpunog A3 formata bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Leave a Reply