Mobile · Operateri

Vip 226

Od svog dolaska na srpsko tržište, Vip mobile svojim korisnicima kontinuirano nudi nove i atraktivne ponude. Kao prvi operater koji je u Srbiju uveo uređaj Blackberry od Vodafona, Vip sada prvi predstavlja i sopstveni brendirani telefon: Vip 226 će biti u prodaji od utorka, 22. januara, za samo 2,999 dinara u okviru atraktivnog pripejd paketa.

Vip 226 je namenjen korisnicima koji žele moderan telefon od stila po povoljnoj ceni. Uređaj je ultra tanak, ima ekran sa 65K boja, i veoma je jednostavan za upotrebu. Telefon Vip 226 ide uz garanciju od čak 24 meseca, a napravljen u saradnji sa kompanijom Sagem, francuskim proizvođačem mobilnih telefona.

Vip 226 će biti dostupan u svim Vip centrima u Srbiji i kod odabranih Vip partnera.
Takođe, postojeći i novi Vip pripejd korisnici koji aktiviraju SIM paket do 15. februara dobiće na poklon 50% bonus kredita prilikom svake dopune. Bonus kredit važi 6 meseci, najkasnije do jula 2008.godine.

Korisnici koji kupe pripejd SIM karticu ili aparat u okviru paketa u svakom trenutku mogu da razgovaraju po vrlo jednostavnoj pripejd flat tarifi prema svim nacionalnim mrežama, fiksnoj i mobilnoj, za samo 4.9 dinara po minutu (bez PDV-a). Cena SMS poruke je svega 1.9 dinara prema svim nacionalnim mrežama. Tarifa važi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

3 thoughts on “Vip 226

  1. pedja

    interesuje me da li ga neko kupio i koje su mu karakteristike.meni je potreban za sms-da li ima memoriju ili sve poruke idu na karticu i brojevi?da li prima druge kartice mts,telenor?

  2. DANIJELA UDRESKU

    htela bi da pitam da li jos ima u prodaji telefon mobilni 226 vip danijela udresku odgovorite mi odmah cekacu

Leave a Reply