Mobile · Operateri

Vip i RIM uvode BlackBerry Curve 8900 smart telefon na tržište Srbije

Izuzetan smart telefon sa ugrađenim Wi-Fi i GPS namenjen poslovnim i pojedinačnim korisnicima

Vip mobile, član mobilkom austria grupe, i kompanija Research In Motion (RIM), (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) danas su predstavili novi BlackBerry® Curve™ 8900. Pored toga što objedinjuje karakteristike izuzetnog mobilnog telefona, e-mail, organizator, web pretraživač i sadrži mnoštvo multimedijalnih aplikacija, BlackBerry Curve 8900 smart telefon poseduje i podršku za globalnu povezivost, ugrađen Wi-Fi® i GPS, 512Mhz procesor nove generacije i odličan ekran visoke rezolucije. BlackBerry Curve 8900 smart telefon savršeno dopunjuje postojeći portfolio BlackBerry uređaja koje je Vip predstavio u Srbiji.

BlackBerry 8900 - Curve - Javelin

BlackBerry Curve 8900

BlackBerry Curve 8900 smart telefon svojom QWERTY tastaturom i intuitivnom navigacionom kuglicom korisniku pruža izuzetno mobilno iskustvo. Ovaj pametni telefon omogućava korisniku da svoje omiljene pesme i video zapise uvek ima uz sebe. Kamera od 3.2 megapiksela sa autofokusom, stabilizatorom slike, digitalnim zumom, blicem i mogućnošću snimanja video zapisa omogućava slikanje jasnih fotografija visoke rezolucije, pogodnih za štampanje, koje korisnik odmah može poslati svojim prijateljima ili ih postaviti na internet. MicroSD/SDHC memorijski slot podržava do 16GB dodatne memorije po kartici, pružajući korisniku dovoljno mesta za skladištenje i lako premeštanje podataka.

blackberry_8900_home

BlackBerry Curve 8900 je quad-band smart telefon sa podrškom za EDGE koja omogućava globalnu povezivost, lak pristup podacima i brzo web pretraživanje. Telefon je moguće koristiti uz BlackBerry® Internet Service ili uz BlackBerry® Enterprise server.

BlackBerry Curve 8900Sa svojih 110 grama i dimenzijama 109 x 60 x 13.5 milimetara, BlackBerry Curve 8900 je najtanji BlackBerry do sada, a njegov rafinirani dizajn omogućava laku upotrebu i jednom i sa obe ruke. Njegov izvanredan veliki displej od 2.4 inča HVGA rezolucije 480×360 sa veoma živim bojama čini informacije lako čitljivim. BlackBerry Curve 8900 takođe omogućava fleksibilnost u konekciji sa ugrađenim Wi-Fijem (802.11 b/g) i GPSom.

BlackBerry Curve 8900 je od danas dostupan u Vip centrima širom zemlje sa početnom cenom od 18.999 RSD u okviru Biznis tarife 1500, i dolazi u paketu sa microSD memorijskom karticom od 1GB. Vipovi stručnjaci za BlackBerry će korisnicima redovno biti na raspolaganju u Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu kako bi pokazali kako BlackBerry® smart telefoni mogu da se koriste u komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Leave a Reply